Opskrifter på aftensmad
-
Svinemørbrad med estragon- og flødesauce
-
Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris
-
Gryderet med spidskål, oksekød og bacon
-
Ovnbagt svinemørbrad med grønsager
-
Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød
-
Braiseret oksebov med rødvinssauce som simreret
-
Mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos
-
Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg
-
Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager
-
Forloren hare med lækker vildtsovs
-
Gratinerede svinekoteletter på kartoffelbund
-
Italiensk lammesteg med rødvinssauce og rosenkålssalat
-
Enebærgryde med bagt kartoffelmos
-
Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt
-
Wienerschnitzel med brasede kartofler
-
Kylling i fad med bacon, maste kartofler og spinat i fløde
-
Sådan laver du glaseret hamburgerryg
-
Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød
-
Culottesteg med balsamico-skysauce
-
Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat
-
Lækker lørdagskylling a la butterflied
-
Svinemørbrad med sennep og champignon
-
Wok med skinke og mangochutney
-
Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
-
Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
-
Hakket oksekød med spinat og champignon
-
Kålbudding med hvidkål og hakket kød
-
Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce
-
Kylling i kokossauce med grøn karry
-
Butterfly kylling - lækker, sprød og ovnstegt
-
Kylling i karry med sprøde grøntsager
-
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder
-
Braiseret kylling med skummende sauce
-
Mormors koteletter i fad med champignon
-
Kromandens gryderet med svinemørbrad
-
Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør
-
Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld
-
Pizzabøffer med friske tomater og urter
-
Frikadunser i karrysovs med perlespelt
-
Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat
-
Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs
-
Oksekødspie med pastasalat