• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

hakket oksekød med spinat og champignon
Hakket oksekød med spinat og champignon laves nemt i et fald i ovnen. og serveres med kogte ris. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hakket oksekød med spinat og champignon

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Få den bedste opskrift på hakket oksekød med spinat og champignon. En lækker hverdagsret, der nemt og hurtigt laves i et fad i ovnen.
  2. Opskrift på hakket oksekød med spinat
  3. Hakket oksekød med spinat
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Få den bedste opskrift på hakket oksekød med spinat og champignon. En lækker hverdagsret, der nemt og hurtigt laves i et fad i ovnen.

Hakket oksekød med spinat og champignon er en virkelig lækker ret til aftensmad, og den er både rimelig nem og hurtig at tilberede.

Du skal blandt andet bruge frossen spinat og lidt chili, men mængderne kan varieres efter egen smag og behag.

Se også: Hvidkålsgratin med hakket oksekød

Opskriften er beregnet til fire personer, og du kan vælge at servere kogte ris til. Dette er dog ikke nødvendigt, at oksekøds- og spinatretten godt kan stå alene.

Opskrift på hakket oksekød med spinat

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 spiseskefulde olivenolie til stegning
  • 1 løg hakket
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 0,5 chili rød chilipeber, udkernet og finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 teskefulde oregano tørret
  • 250 gram champignon skåret i små stykker
  • 600 gram spinat frossen, optøet og hakket groft
  • 2 deciliter creme fraiche
  • 2 håndfulde mozzarella revet

Sådan gør du 

  • Til hakket oksekød med spinat starter du med, at varme olie op i en gryde, og derefter sautere løg til de bliver bløde og gennemsigtige.
  • Tilsæt hakket oksekød og lad det svitse med til det har fået farve, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt hvidløg, oregano og chili, vend det hele godt rundt, lad det stege i et par minutter.
  • Tilsæt champignon og lad dem stege med i et par minutter og derefter spinat, salt og friskkværnet peber.
  • Lad det simre i ca. 15 minutter, inden creme fraiche tilsættes og det smages til.
  • Hæld det i et ovnfast fad og sæt i en 200 grader varm ovn (varmluft) i 15 minutter.
  • Tag fadet ud og drys med ost, sæt i ovnen igen og giv det yderligere 15 minutter ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Hakket oksekød med spinat
Mængde pr. portion
Kalorier
582
% Daglig værdi*
Fedt
 
44
g
68
%
Mættet fedt
 
17
g
106
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
17
g
Kolesterol
 
109
mg
36
%
Natrium
 
983
mg
43
%
Kalium
 
1460
mg
42
%
Kulhydrater
 
14
g
5
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
35
g
70
%
Vitamin A
 
14270
IU
285
%
Vitamin C
 
49
mg
59
%
Calcium
 
326
mg
33
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hakket oksekød med spinat og champignon serveres med kogte ris.

Retten kan i øvrigt sagtens serveres uden ris, men her skal der så et stykke brød til. Eventuelt noget hjemmebagt ciabattabrød.

Se også: Opskrifter med hakket oksekød

« Millionbøf med kartoffelmos opskrift
Rabarberkage - den bedste kage med rabarber »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med hjemmelavede falafler

Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

billede med chimichurri kylling grill

Chimichurri kylling til grill eller ovn

butterdejsstang

Lækker butterdejsstang med broccoli og flødeost

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.