• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Mad » Opskrifter med hakket oksekød
billede til opskrifter med hakket oksekød
Der findes et utal af opskrifter med hakket oksekød, og her får du de bedste af dem. Oksekødet anvendes blandt andet i en lasagne, til hakkebøf og meget andet. Foto: iStock.com.

Opskrifter med hakket oksekød

Opdateret: 31. jan 2023 · Udgivet: 20. jul 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE

Her får du de bedste opskrifter med hakket oksekød, der blandt andet anvendes til lasagne, hakkebøf og mange andre lækre retter.

Opskrifter med hakket oksekød er populære i det danske køkken, og vi bruger det hakkede kød til et utal af retter til aftensmad.

Typisk er disse retter nemme og hurtige at lave, og du kan altid finde det hakkede oksekød i køledisken i et ethvert supermarked.

Oksekødet kan købes fedtprocenter med fra 4 til 20, men prøv at få fat i hakket oksekød med en fedtprocent på omkring 10. Det giver som regel det bedste resultat til de fleste retter.

Her er kødet hverken for fedtholdigt eller magert, og det er derfor til at stege uden at blive for tørt. Og uden det søber i smeltet fedt.

Opskrifter med hakket oksekød

Millionbøf

Millionbøf er en af de gode klassiske retter, der naturligvis laves med hakket oksekød. Serveres med kartoffelmos .

Millionbøf med kartoffelmos
Lav en lækker millionbøf til aftensmad. En dansk klassiker, og der er jo blot tale om en god kødsovs, der kan serveres med kartoffelmos.
Se opskrift her
billede med millionbøf

Spaghetti med kødsovs

En anden klassiker er spaghetti med kødsovs, der altid er et sikkert hit i børnefamilien. Denne opskrift er dog også god til voksne.

Spaghetti med kødsovs
Her er en skøn opskrift på spaghetti med kødsovs, der smager himmelsk godt. Det er nemlig slowfood, hvor kødsovsen simrer i lang tid.
Se opskrift her
spaghetti med kødsovs

Lasagne

Lasagne er nærmest blevet en dansk nationalret, og denne italienske favorit laves selvfølgelig også med hakket oksekød.

Lasagne
Her får du en super god opskrift på lasagne. Hjemmelavet og italiensk i smag og med masser af lag af pasta. Et stort hit i børnefamilien.
Se opskrift her
et billede med hjemmelavet lasagne

One pot pasta

One pot retter er smarte fordi du laver hele retten i samme gryde. Det gælder også denne pastaret med oksekød, der blandt andet er god på travle hverdage.

One pot pasta
One pot pasta er en super nem pastaret, hvor du laver hele retten i samme gryde. En skøn opskrift på pastaret med oksekød og grøntsager.
Se opskrift her
billede med one pot pasta

Chili con carne

Chili con carne er også en af danskernes favoritter, og den texmex-inspirerede gryderet kan laves med hakket oksekød eller oksekød i tern. Her er den med førstnævnte.

Chili con carne
Få den bedste opskrift på chili con carne. En lækker livret til hele familien med hakket oksekød, tomater, bønner, øl og mørk chokolade.
Se opskrift her
billede med chili con carne chiligryde

Farsbrød med bacon

Farsbrød med bacon laves med oksekød og lidt BBQ-sauce, og det giver altså retten en vidunderlig smag.

Farsbrød med bacon
Den bedste opskrift på lækkert farsbrød med bacon. Ingredienserne er blandt andet hakket oksekød og BBQ sauce, og det smager himmelsk godt.
Se opskrift her
billede med farsbrød med bacon

Ild i røret

Ild i røret er et lidt spøjst navn til en middagsret, men lad dig ikke narre: Retten smager fortrinlig, og så er den altså nem at lave.

Ild i røret
Her er en god opskrift på ild i røret. Det lyder som en underlig ret, men det er en gryderet med hvidkål og hakket oksekød. Nem at lave.
Se opskrift her
ild i røret

Mexicansk fad med hakket oksekød

Er du vild med det mexicanske køkken, ja så skal du bestemt prøve dette mexicanske fad, der hurtigt bringer smagsløgene til Mexico.

Mexicansk fad
Her får du en opskrift på mexicansk fad med hakket oksekød. I fadet kommes også tortillachips, salsa, majs, tomater med mere. God som aftensmad.
Se opskrift her
billede med mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Fakta om hakket oksekød

Her er nogle fakta om hakket oksekød:

  1. Ernæring: Hakket oksekød er en god kilde til protein, jern, zink og B-vitaminer.
  2. Brug: Hakket oksekød er ofte brugt i en række retter, såsom spaghetti og kødboller, chili con carne, tacos og kødboller i tomatsauce.
  3. Opbevaring: Hakket oksekød kan opbevares i køleskabet i op til 2 dage eller i fryseren i op til 6 måneder.
  4. Diæt: Hakket oksekød er ofte et populært valg for dem, der følger en diæt med højt proteinindhold, men det kan også have et højt fedtindhold, afhængigt af fedtprocenten.

Se disse opskrifter:

  • Kokos og kokosnød - fakta og opskrifter
  • Orangesnegle med appelsin og nougat
  • Pitaburger med kylling, hummus og dressing
  • Ristede mandler med lakrids og chokolade
  • Opskrift på Lagkagehusets pebernødder
  • Amerikanske pandekager

Læserinteraktioner

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med ærtesuppe

Nem ærtesuppe der er cremet og lækker

billede med smørstegte kartofler

Smørstegte kartofler med rosmarin og hvidløg

billede til lammekoteletter med chili og sorte oliven

Lammekoteletter med chili og sorte oliven

billede med

Pandekager med øl - lækre ølpandekager

billede til langtidsstegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde flæskesvær

billede med marineret svinemørbrad

Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg

billede med ovnbagte andelår

Ovnbagte andelår der er super møre

billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld

Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce

billede til rødkålssalat

Rødkålssalat med æble og appelsin

billede til svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

bagte kartofler bagekartofler

Sådan laver du bagte kartofler af bagekartofler

billede til kringle med marcipan og chokolade

Kringle med marcipan og chokolade

billede med ovnkartofler med citron og parmesan

Ovnkartofler med citron og parmesan

billede med koge og dampe grønne asparges

Grønne asparges - sådan skal de koges og dampes

billede med sandkage

Lækker sandkage med revet citronskal

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.