• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Pastaretter

billede med one pot pasta
One pot pasta er verdens nemmeste pastaret, hvor du laver hele retten i samme gryde. Med pasta, hakket oksekød og grøntsager. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

One pot pasta - verdens nemmeste pastaret

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. One pot pasta er en super nem pastaret, hvor du laver hele retten i samme gryde. En skøn opskrift på pastaret med oksekød og grøntsager.
  2. Opskrift på one pot pasta
  3. One pot pasta
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 3 brugere

One pot pasta er en super nem pastaret, hvor du laver hele retten i samme gryde. En skøn opskrift på pastaret med oksekød og grøntsager.

One pot pasta er en såkaldt one pot ret, hvor hele retten laves i samme gryde. På den måde får du mindre opvask.

Metoden gør dog bestemt ikke smagsoplevelsen mindre, og du får her en virkelig god og hurtig pastaret, som hele familien vil elske. Både store og små.

Der er samtidig en pæn mængde grøntsager i gryden, bla. i form af bladselleri og gulerødder.

Det er en skøn pasta bolognese på den nemme måde, og så tager det heller ikke lang tid at lave pastaretten, der er beregnet til fire personer.

Opskrift på one pot pasta

billede med one pot pasta

One pot pasta

5 fra 3 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Pastaretter
Køkken: Italiensk
Tid: 30 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stort rødløg hakkes fint
  • 4 fed hvidløg finthakket
  • olivenolie til stegning
  • 400 g hakket oksekød med ca. 10% fedt
  • 4 stængler bladselleri i små tern
  • 2-3 gulerødder i små tern
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 3 spiseskefulde soltørrede tomater i olie, hakkede
  • 140 g tomatpasta
  • 8 dl. vand
  • 2 bouillonterninger
  • 400 g pasta evt. pastapenne eller penne
  • 2 tsk. oregano tørret
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Find en god gryde frem, og varm den op. Tilsæt det hakkede oksekød, evt. sammen med lidt olie, og brun det godt. Kødet skal steges, hvilket kræver en høj varme. Er gryden ikke varm nok, risikerer du at kødet mere koges end steges, og så går du glip af den gode stegesmag i din one pot pasta.
  • Når kødet er brunet godt tilsættes rødløg og hvidløg, der steges med et halvt minuts tid.
  • Kom så bladselleri og gulerødder ved, og lad det stege videre i et par minutter.
  • Så tilsættes hakkede tomater og soltørrede tomater sammen med tomatpasta, vand og et par bouillonterninger. Kom også pasta og tørret oregano i, og lad pastaretten koge op.
  • Skru lidt ned igen, læg låg på gryden og nu skal din one pot pasta koge ved en svagere varme i ca. 15 minutter. Eller indtil pastaen er mør. Det er vigtigt at du undervejs rører et par gange i gryden med din pastaret, og om nødvendigt tilsættes lidt mere vand.
  • Når pastaen er mør, smages gryderetten til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

One pot pasta
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige one pot pasta serveres straks, eventuelt sammen med et godt stykke brød.

En lækker salat med spinat og tomater passer også perfekt til.

Se flere opskrifter

  • et billede med hjemmelavet lasagne
    Lasagne - nem opskrift på lasagne bolognese
  • spaghetti carbonara opskrift
    Lækker spaghetti carbonara med hvidløg
  • billede til spaghetti bolognese
    Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs
« Pandekagestabel - en stak fyldte pandekager i lag
Espresso Martini drink med kaffe, Kahlua og vodka »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

svinemørbrad i fad

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

Culottesteg med balsamico-skysauce

Culottesteg med balsamico-skysauce

billede med squashpandekager

Squashpandekager - sunde pandekager med squash

Urtepandekager med spejlæg og bacon

Urtepandekager med spejlæg og bacon

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.