Find en god gryde frem, og varm den op. Tilsæt det hakkede oksekød, evt. sammen med lidt olie, og brun det godt. Kødet skal steges, hvilket kræver en høj varme. Er gryden ikke varm nok, risikerer du at kødet mere koges end steges, og så går du glip af den gode stegesmag i din one pot pasta.
Når kødet er brunet godt tilsættes rødløg og hvidløg, der steges med et halvt minuts tid.
Kom så bladselleri og gulerødder ved, og lad det stege videre i et par minutter.
Så tilsættes hakkede tomater og soltørrede tomater sammen med tomatpasta, vand og et par bouillonterninger. Kom også pasta og tørret oregano i, og lad pastaretten koge op.
Skru lidt ned igen, læg låg på gryden og nu skal din one pot pasta koge ved en svagere varme i ca. 15 minutter. Eller indtil pastaen er mør. Det er vigtigt at du undervejs rører et par gange i gryden med din pastaret, og om nødvendigt tilsættes lidt mere vand.
Når pastaen er mør, smages gryderetten til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
One pot pasta
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.