• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Pastaretter

spaghetti med kødsovs
En lækker og klassisk spaghetti med kødsovs, der får tid til at simre som en rigtig slowfood. Og det kan smages. Foto: Newyorkerbyherat.dk.

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her er en skøn opskrift på spaghetti med kødsovs, der smager himmelsk godt. Det er nemlig slowfood, hvor kødsovsen simrer i lang tid.
  2. Opskrift på spaghetti med kødsovs
  3. Spaghetti med kødsovs
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du Vis fotosFotos fra
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Her er en skøn opskrift på spaghetti med kødsovs, der smager himmelsk godt. Det er nemlig slowfood, hvor kødsovsen simrer i lang tid.

Spaghetti med kødsovs er en virkelig populær ret i de danske køkkener, og denne udgave er særlig god, da kødsovsen får lov til at simre i lang tid.

Men selv om der er tale om slowfood, så er pastaretten faktisk både nem og hurtig at lave, da kødsovsen jo mest bare passer sig selv i de 2-3 timer, hvor den står og simrer.

Opskriften er beregnet til fire personer, og det er fremragende mad.

Opskrift på spaghetti med kødsovs

spaghetti med kødsovs

Spaghetti med kødsovs

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Tid: 3 timer t
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg hakket
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 pakke bacon skåret i tern
  • 500 g hakket oksekød
  • 250 g champignon skåret i kvarter
  • 2 dåser hakkede tomater
  • timian finthakkdet
  • oregano bladene af 3 stilke , finhakket
  • 30 g smør koldt
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum rullet sammen og hakket

Sådan gør du 

  • Varm olie op i en gryde og tilsæt bacon, lad det stege til det begynder at tage farve.
  • Tilsæt løg og steg dem med til de begynder at tage farve.
  • Kom kødet i og steg det med, til det får farve og derefter tilsættes champignon, som steges til de får lidt farve.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt hvidløg, oregano og timian - vend det godt rundt i kødblandingen. Det giver god smag til en spaghetti med kødsovs.
  • Tilsæt de hakkede tomater og smørret, bring det i kog og skru så ned, så det kun står og simrer.
  • Lad kødsovs stå og simre i 2-3 timer som rigtig slowfood, der samler smag.
  • Tag låget af i den sidste halve time, skru lidt op for varmen og lad det koge lidt ind, så det bliver lidt tykkere.
  • Server kødsovs med friskkogt spaghetti og frisk, fintrevet parmesan.
    den færdige spaghetti med kødsovs

Næringsindhold

Spaghetti med kødsovs
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Spaghetti med kødsovs serveres straks, evt. sammen med et godt stykke brød. En salat passer også fint til.

Se flere lækre opskrifter:

Lækker spaghetti carbonara med hvidløg

Grøntsagslasagne med ricotta (kødfri)

« Blomkålssuppe med ristet blomkål
Hjemmelavet sauce bearnaise, der altid bliver perfekt »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med gullasch eller gullash

Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød

billede med orientalsk gryderet

Orientalsk gryderet med kylling og ris

billede med andesteg - langtidsstegt and

Andesteg - opskrift på langtidsstegt and

billede med fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.