Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Spaghetti med kødsovs
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
3
timer
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
løg
hakket
▢
3
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
1
pakke
bacon
skåret i tern
▢
500
g
hakket oksekød
▢
250
g
champignon
skåret i kvarter
▢
2
dåser
hakkede tomater
▢
timian
finthakkdet
▢
oregano
bladene af 3 stilke , finhakket
▢
30
g
smør
koldt
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
håndfuld
basilikum
rullet sammen og hakket
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Vis fotos
Fotos fra
Varm olie op i en gryde og tilsæt bacon, lad det stege til det begynder at tage farve.
Tilsæt løg og steg dem med til de begynder at tage farve.
Kom kødet i og steg det med, til det får farve og derefter tilsættes champignon, som steges til de får lidt farve.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt hvidløg, oregano og timian - vend det godt rundt i kødblandingen. Det giver god smag til en spaghetti med kødsovs.
Tilsæt de hakkede tomater og smørret, bring det i kog og skru så ned, så det kun står og simrer.
Lad kødsovs stå og simre i 2-3 timer som rigtig slowfood, der samler smag.
Tag låget af i den sidste halve time, skru lidt op for varmen og lad det koge lidt ind, så det bliver lidt tykkere.
Server kødsovs med friskkogt spaghetti og frisk, fintrevet parmesan.
Næringsindhold
Spaghetti med kødsovs
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]