• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Farsbrød med bacon og BBQ sauce
billede med farsbrød med bacon
Et lækkert farsbrød med bacon, og farsbrødet laves bla. med hakket oksekød og BBQ sauce. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Farsbrød med bacon og BBQ sauce

Opdateret: 21. jan 2023 · Udgivet: 17. jul 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Den bedste opskrift på lækkert farsbrød med bacon. Ingredienserne er blandt andet hakket oksekød og BBQ sauce, og det smager himmelsk godt.

Sådan laver du et lækkert farsbrød med bacon og masser af smag, og farsbrødet er perfekt til aftensmad.

Farsbrødet laves med hakket oksekød, men derudover er der eks. oliven, kapers og feta i det.

Her kan du sagtens justere de enkelte mængder, og eks. tilsætte flere oliven - eller droppe dem helt.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på farsbrød

billede med farsbrød med bacon

Farsbrød med bacon

4.50 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 1 time t 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 1 dl mælk måske lidt mere
  • 50 g oliven sorte, hakkede
  • 100 g champignon grofthakket
  • 2 tsk. kapers hakket
  • 1½ tsk. peberkorn grønne i lage, let knuste
  • 100 g feta smuldret
  • 1 løg revet/meget fint hakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 tsk. BBQ krydderi fra Santa Maria
  • 2 spsk BBQ sauce
  • 125 g bacon i skiver
  • 3 spsk. sød chilisauce til pensling
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør alle ingredienser - undtagen bacon i skiver og sød chilisauce - sammen til en fars.
  • Kom farsen i et fad og form det til et farsbrød.
  • Læg baconskiver på og pensl med sød chilisauce.
  • Sæt i ovnen ved 180 °C i en time. Klik her og sæt det smarte minutur med korrekte stegetid i ovn.
  • Læg evt. stanniol over de sidste 15 minutter, hvis den bliver for mørk.

Næringsindhold

Farsbrød med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
628
% Daglig værdi*
Fedt
 
47
g
72
%
Mættet fedt
 
18
g
113
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
20
g
Kolesterol
 
176
mg
59
%
Natrium
 
1625
mg
71
%
Kalium
 
644
mg
18
%
Kulhydrater
 
18
g
6
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
12
g
13
%
Protein
 
33
g
66
%
Vitamin A
 
297
IU
6
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
213
mg
21
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Det færdigbagte farsbrød kan med fordel køles en smule af før udskæring.

Farsbrødet serveres gerne med en lækker pastasalat eller andet tilbehør.

Se flere lækre madopskrifter:

Forloren hare med lækker vildtsovs

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

Frikadeller - klassisk dansk opskrift på deller

Se disse opskrifter:

  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris
  • Italienske wraps med skinke og mozzarella
  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

hvidkålsgratin med hakket oksekød

Hvidkålsgratin med hakket oksekød

Wok med skinke og mangochutney

Wok med skinke og mangochutney

et billede til panna cotta med hindbær

Panna cotta med hindbær - italiensk dessert

Æblekage med marcipancreme og kanel

Æblekage med marcipancreme og kanel

billede med koldhævede boller

Koldhævede boller der hæves natten over i køleskabet

billede brødmed naan og naan

Indisk naan - opskrift på lækkert naanbrød

billede med blomkålsris

Sådan laver du blomkålsris på 3 måder

billede med havregrynsboller

Havregrynsboller - nemme morgenboller

billede med gullasch eller gullash

Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød

marinade til lammekølle

Marinade til lammekølle

dette billede er med hjemmelavede vandbakkelser der ikke falder sammen

Opskrift på vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen

billede med kyllingespyd

Kyllingespyd marineret med soja og honning

billede med chili con carne chiligryde

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

billede med Kylling Cordon Bleu med asparges

Kylling Cordon Bleu med asparges og sauce

billede til frikadunser i karrysovs

Frikadunser i karrysovs med perlespelt

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required