Sådan laver du fyldte peberfrugter. Få en opskrift på peberfrugter, der fyldes med en lækker fars, og derefter steges i ovnen. God aftensmad.
Fyldte peberfrugter er nemme at lave, og peberfrugterne fyldes med en lækker fars.
Det smarte ved retten her er, at du laver tilbehøret sammen med peberfrugterne i ovnen, så det er faktisk en ganske nem middagsret.
Du skal bruge peberfrugter i forskellige farver. Ikke så meget på grund af smag, men fordi det gør retten flottere. Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på fyldte peberfrugter
Ingredienser
Fyldte peberfrugter
- 2 røde peberfrugter
- 1 grøn peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 500 g hakket oksekød
- 2 spsk. hvedemel
- 150 g hytteost
- 1 løg finthakket
- 3 fed hvidløg revet
- 1 tsk. chilipulver
- salt og friskkværnet peber
- 4 dl Karoline tomatsauce med creme fraiche 1 dl til farsen, resten lunes som sauce
Tilbehør
- kartofler små, halverede
- 4 pastinakker i grove stykker
- olie
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Tilbehør: Gør kartofler og pastinakker i stand og læ dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
- Sæt dem forneden i ovnen, ved 200 grader varmluft og giv dem ca. 50 minutter. Vend i dem af og til.
- Rør det hakkede oksekød med salt og friskkværnet peber.
- Tilsæt så mel, chili, hytteost, løg, hvidløg og 1 dl. Karoline tomatsauce med creme fraiche. Rør det hele godt sammen.
- Del peberfrugterne på midten og fjern frøstol og kerner.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir og fordel farsen i de halverede peberfrugter.
- Sæt i ovnen, over kartofler og pastinakker (ca. midt i ovnen), og giv de fyldte peberfrugter 25-30 minutter.
Næringsindhold
Noter
De fyldte peberfrugter serveres sammen med de bagte kartofler og pastinakker.
Server også de sidste 3 dl. af tomatsaucen til. En salat er også god til retten.
Se flere lækre madopskrifter:
Millionbøf - dansk kødsovs med kartoffelmos
Kom med din kommentar