Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
Fyldte peberfrugter
▢
2
røde peberfrugter
▢
1
grøn peberfrugt
▢
1
gul peberfrugt
▢
500
g
hakket oksekød
▢
2
spsk.
hvedemel
▢
150
g
hytteost
▢
1
løg
finthakket
▢
3
fed
hvidløg
revet
▢
1
tsk.
chilipulver
▢
salt og friskkværnet peber
▢
4
dl
Karoline tomatsauce med creme fraiche
1 dl til farsen, resten lunes som sauce
Tilbehør
▢
kartofler
små, halverede
▢
4
pastinakker
i grove stykker
▢
olie
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Tilbehør: Gør kartofler og pastinakker i stand og læ dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Sæt dem forneden i ovnen, ved 200 grader varmluft og giv dem ca. 50 minutter. Vend i dem af og til.
Rør det hakkede oksekød med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt så mel, chili, hytteost, løg, hvidløg og 1 dl. Karoline tomatsauce med creme fraiche. Rør det hele godt sammen.
Del peberfrugterne på midten og fjern frøstol og kerner.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og fordel farsen i de halverede peberfrugter.
Sæt i ovnen, over kartofler og pastinakker (ca. midt i ovnen), og giv de fyldte peberfrugter 25-30 minutter.
Næringsindhold
Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]