Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
personer
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Hakket oksekød med spinat
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
45
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
500
gram
hakket oksekød
▢
2
spiseskefulde
olivenolie
til stegning
▢
1
løg
hakket
▢
3
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
0,5
chili
rød chilipeber, udkernet og finthakket
▢
salt og friskkværnet peber
▢
2
teskefulde
oregano
tørret
▢
250
gram
champignon
skåret i små stykker
▢
600
gram
spinat
frossen, optøet og hakket groft
▢
2
deciliter
creme fraiche
▢
2
håndfulde
mozzarella
revet
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til hakket oksekød med spinat starter du med, at varme olie op i en gryde, og derefter sautere løg til de bliver bløde og gennemsigtige.
Tilsæt hakket oksekød og lad det svitse med til det har fået farve, krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt hvidløg, oregano og chili, vend det hele godt rundt, lad det stege i et par minutter.
Tilsæt champignon og lad dem stege med i et par minutter og derefter spinat, salt og friskkværnet peber.
Lad det simre i ca. 15 minutter, inden creme fraiche tilsættes og det smages til.
Hæld det i et ovnfast fad og sæt i en 200 grader varm ovn (varmluft) i 15 minutter.
Tag fadet ud og drys med ost, sæt i ovnen igen og giv det yderligere 15 minutter ved 200 grader varmluft.
Næringsindhold
Hakket oksekød med spinat
Mængde pr. portion
Kalorier
582
% Daglig værdi*
Fedt
44
g
68
%
Mættet fedt
17
g
106
%
Transfedt
2
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
17
g
Kolesterol
109
mg
36
%
Natrium
983
mg
43
%
Kalium
1460
mg
42
%
Kulhydrater
14
g
5
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
5
g
6
%
Protein
35
g
70
%
Vitamin A
14270
IU
285
%
Vitamin C
49
mg
59
%
Calcium
326
mg
33
%
Jern
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]