• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat
Lækre kyllingefrikadeller med spinat, der her er serveret sammen med en sund pastasalat. Nem og velsmagende aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 11. nov, 2022

Oversigt over indhold

  1. Her får du en skøn opskrift på kyllingefrikadeller med spinat. De smagfulde kyllingedeller serveres sammen med en dejlig pastasalat.
  2. Opskrift på kyllingefrikadeller
  3. Kyllingefrikadeller
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 1 bruger

Her får du en skøn opskrift på kyllingefrikadeller med spinat. De smagfulde kyllingedeller serveres sammen med en dejlig pastasalat.

Du skal prøve disse lækre kyllingefrikadeller, der laves med spinat. De smager altså fantastisk godt.

Kyllingedeller minder meget om de traditionelle frikadeller, men de er lettere i både konsistens og smag.

Her serveres kyllingedellerne sammen med en sund pastasalat, som du finder opskriften på længere nede.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kyllingefrikadeller

kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Kyllingefrikadeller

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g hakket kylling
  • 2 fed hvidløg knust og finthakket eller presset
  • 250 g spinat godt skyllet og dryppet af
  • 1 æg
  • 1 dl havregryn
  • salt og friskkværnet peber
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Varm en pande godt op - UDEN fedtstof - og kom spinaten på, sammen med det vand der hænger ved bladene.
  • Lad spinatbladene sautere hurtigt, til de falder sammen. Tag af varmen og lad det køle lidt af.
  • Kom alle ingredienserne til kyllingefrikadeller i en foodprocessor og kør til det hele er blandet sammen, og til spinaten er findelt.
  • Varm lidt olie op på en pande, form farsen til kyllingedeller og steg dem til de er gyldne på begge sider og gennemstegte.

Næringsindhold

Kyllingefrikadeller
Mængde pr. portion
Kalorier
288
% Daglig værdi*
Fedt
 
12
g
18
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
5
g
Kolesterol
 
138
mg
46
%
Natrium
 
716
mg
31
%
Kalium
 
1048
mg
30
%
Kulhydrater
 
20
g
7
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
26
g
52
%
Vitamin A
 
5920
IU
118
%
Vitamin C
 
18
mg
22
%
Calcium
 
91
mg
9
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigstegte kyllingefrikadeller serveres sammen med en sød chilisauce - og gerne med denne sunde pastasalat:

300 g pastapenne
1 broccoli i små buketter
250 g cherrytomater, halverede
50 g soltørrede tranebær
1 glas sorte oliven, halveret
Dressing:
1 rødløg, finthakket
2 spsk. vand
2 spsk. hvidvinseddike
4 spsk. olivenolie
½ spsk. flydende honning
salt og friskkværnet peber

Kog pastaen til den er al dente i masser af godt saltet vand. I de sidste 2 minutter af kogetiden, tilsættes broccolibuketterne. Hæld vandet fra og skyl straks med koldt vand, lad det dryppe godt af.

Kom tomater, soltørede tranebær, oliven, pasta og broccoli i en skål. I en anden skål kommes det meget finthakkede rødløg, sammen med resten af ingredienserne til dressingen (se note), pisk det hele sammen og hæld det over pastasalaten. Vend det hele godt rundt og server.

Se flere opskrifter

  • billede med citronkylling i fad med kartofler
    Citronkylling i fad med kartofler
  • billede med kyllingefad med bacon
    Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella
  • billede med kyllingekroketter som restemad
    Kyllingekroketter - nem restemad
  • billede med kyllingelasagne
    Kyllingelasagne - lækker lasagne med kylling
  • billede med tikka masala
    Tikka masala kylling - lækker indisk ret
« Confit de canard - lækker andeconfit
Bradepandetærte med fars og fetaost »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

kødboller i kokosmælk med karry

Kødboller i kokosmælk med karry

svinemørbrad i fad

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

billede med boller i selleri

Boller i selleri med ris eller kartofler

billede med wienerschnitzel med dreng

Wienerschnitzel med brasede kartofler

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.