Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kyllingefrikadeller
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
45
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
450
g
hakket kylling
▢
2
fed
hvidløg
knust og finthakket eller presset
▢
250
g
spinat
godt skyllet og dryppet af
▢
1
æg
▢
1
dl
havregryn
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Varm en pande godt op - UDEN fedtstof - og kom spinaten på, sammen med det vand der hænger ved bladene.
Lad spinatbladene sautere hurtigt, til de falder sammen. Tag af varmen og lad det køle lidt af.
Kom alle ingredienserne til kyllingefrikadeller i en foodprocessor og kør til det hele er blandet sammen, og til spinaten er findelt.
Varm lidt olie op på en pande, form farsen til kyllingedeller og steg dem til de er gyldne på begge sider og gennemstegte.
Næringsindhold
Kyllingefrikadeller
Mængde pr. portion
Kalorier
288
% Daglig værdi*
Fedt
12
g
18
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
138
mg
46
%
Natrium
716
mg
31
%
Kalium
1048
mg
30
%
Kulhydrater
20
g
7
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
1
g
1
%
Protein
26
g
52
%
Vitamin A
5920
IU
118
%
Vitamin C
18
mg
22
%
Calcium
91
mg
9
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]