• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede til svinemørbrad med soja i ovn
Svinemørbrad med soja er nem at lave i enten ovn eller grill. Simpel og nem aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Svinemørbrad med soja i ovn

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Opskrift på svinemørbrad med soja
  2. Svinemørbrad med soja
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du 
  5. Næringsindhold
  6. Noter
  7. Se flere opskrifter med mørbrad
5 fra 1 bruger

Her er den bedste opskrift på svinemørbrad med soja i ovn. En meget nem og simpel opskrift på mørbrad til enten ovn eller grill.

Svinemørbrad med soja er en lækker ret til aftensmad, hvor kødet kan steges i ovn eller grilles.

Her får du en honning- og sojamarineret mørbrad, der er bedst efter et døgns marinering, men otte timer kan dog også gøre det.

Derefter er det blot at tilberede mørbraden i ovn eller grill.

Bemærk, at der her er lavet en hel svinemørbrad til fire personer, men er I meget sultne, skal du måske bruge to styks mørbrad.

Opskrift på svinemørbrad med soja

billede til svinemørbrad med soja i ovn

Svinemørbrad med soja

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 35 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad afpudset
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. soja
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1 spsk. honning flydende

Sådan gør du 

  • Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
  • Afpuds svinemørbraden og kom den i en frysepose.
  • Hæld marinaden ned til mørbraden, luk posen godt til og massér marinaden godt ind i kødet.
  • Læg din svinemørbrad med soja på køl i et døgn eller mindst 8 timer.
  • Tag mørbraden ud lidt før det skal tilberedes.
  • Læg den i et fad eller lav et lille folie fad og sæt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, alt afhængig af hvordan du ønsker mørbraden stegt.
  • Tag den sojamarinerede svinemørbrad ud og lad den trække i 5-10 minutter, pakket ind. Skær i skiver og server.

Næringsindhold

Svinemørbrad med soja
Mængde pr. portion
Kalorier
225
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
5
g
Kolesterol
 
82
mg
27
%
Natrium
 
578
mg
25
%
Kalium
 
543
mg
16
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Kostfibre
 
0.3
g
1
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
28
g
56
%
Vitamin A
 
148
IU
3
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
14
mg
1
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdigstegte svinemørbrad med soja serveres altså i passende skiver, og du kan evt. servere disse ovnbagte kartofler med parmesan til.

En brun sovs gør heller ingen skade her.

Se flere opskrifter med mørbrad

  • billede med eksotisk mørbrad
    Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris
  • billede til hel svinemørbrad i ovn
    Hel svinemørbrad i ovn - den sikre opskrift
  • billede med luksus mørbradgryde
    Luksus mørbradgryde med pølser og champignon
  • svinemørbrad i fad
    Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt
  • billede med svinemørbrad med estragon- og flødesauce
    Svinemørbrad med estragon- og flødesauce
« Ovnkartofler med citron og parmesan
Baconruller med tomatsauce og pasta »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med djævlekylling

Djævlekylling med chili og hvidløg

billede til kylling i stegepose

Kylling i stegepose med citron og rosmarin

billede med fyldte svinekoteletter

Fyldte svinekoteletter med æble og timian

billede med osso buco

Osso buco - langtidsstegt i ovn med lækker sauce

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.