Her er den bedste opskrift på svinemørbrad med soja i ovn. En meget nem og simpel opskrift på mørbrad til enten ovn eller grill.
Svinemørbrad med soja er en lækker ret til aftensmad, hvor kødet kan steges i ovn eller grilles.
Her får du en honning- og sojamarineret mørbrad, der er bedst efter et døgns marinering, men otte timer kan dog også gøre det.
Derefter er det blot at tilberede mørbraden i ovn eller grill.
Bemærk, at der her er lavet en hel svinemørbrad til fire personer, men er I meget sultne, skal du måske bruge to styks mørbrad.
Opskrift på svinemørbrad med soja
Ingredienser
- 1 svinemørbrad afpudset
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. soja
- 3 fed hvidløg knust og finthakket
- 1 tsk. chilipulver
- 1 spsk. honning flydende
Sådan gør du
- Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
- Afpuds svinemørbraden og kom den i en frysepose.
- Hæld marinaden ned til mørbraden, luk posen godt til og massér marinaden godt ind i kødet.
- Læg din svinemørbrad med soja på køl i et døgn eller mindst 8 timer.
- Tag mørbraden ud lidt før det skal tilberedes.
- Læg den i et fad eller lav et lille folie fad og sæt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, alt afhængig af hvordan du ønsker mørbraden stegt.
- Tag den sojamarinerede svinemørbrad ud og lad den trække i 5-10 minutter, pakket ind. Skær i skiver og server.
Næringsindhold
Noter
Den færdigstegte svinemørbrad med soja serveres altså i passende skiver, og du kan evt. servere disse ovnbagte kartofler med parmesan til.
En brun sovs gør heller ingen skade her.
Kom med din kommentar