Sådan laver du lækre ovnkartofler med citron og parmesan. Nemme kartofler i ovn, der vendes med parmesan. Gode som tilbehør til retter med kød.
Prøv lige disse lækre ovnkartofler, der blandt andet laves med parmesan og citron.
Det er altså skønne kartofler, som du nemt bager i ovnen, og de passer perfekt som tilbehør til mange kødretter.
Opskriften er beregnet til fire personer, men mængden af kartofler kan du jo sagtens selv justere.
Opskrift på ovnkartofler med parmesan

Ingredienser
Ovnkartolfer
- 750 g kartofler
- 3 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
Dressing
- 1 citron saft af ½ citron
- 2 spsk. olivenolie
- 1 fed hvidløg presset
- 1 håndfuld parmesan fintrevet
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær kartofler i mindre stykke og tør dem godt.
- Kom dem i et ovnfast fad, dryp med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Sæt i en 200 grader varm ovn (varmluft) i ½ times tid, til dine ovnkartofler er gyldne og møre.
- Pisk imens ingredienserne til dressingen sammen.
- Når kartoflerne er møre og færdige, tages de ud og vendes med dressingen, inden de serveres.
Næringsindhold
Noter
De færdige ovnkartofler med parmesan serveres straks, og de er gode til alt fra ovnstegt kylling til oksemørbrad.
Kom med din kommentar