Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Ovnkartofler med citron og parmesan
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
45
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
Ovnkartolfer
▢
750
g
kartofler
▢
3
spsk.
olivenolie
▢
salt og friskkværnet peber
Dressing
▢
1
citron
saft af ½ citron
▢
2
spsk.
olivenolie
▢
1
fed
hvidløg
presset
▢
1
håndfuld
parmesan
fintrevet
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Skær kartofler i mindre stykke og tør dem godt.
Kom dem i et ovnfast fad, dryp med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber.
Sæt i en 200 grader varm ovn (varmluft) i ½ times tid, til dine ovnkartofler er gyldne og møre.
Pisk imens ingredienserne til dressingen sammen.
Når kartoflerne er møre og færdige, tages de ud og vendes med dressingen, inden de serveres.
Næringsindhold
Ovnkartofler med citron og parmesan
Mængde pr. portion
Kalorier
306
% Daglig værdi*
Fedt
18
g
28
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
11
g
Kolesterol
0.2
mg
0
%
Natrium
1178
mg
51
%
Kalium
793
mg
23
%
Kulhydrater
35
g
12
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
2
g
2
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
18
IU
0
%
Vitamin C
42
mg
51
%
Calcium
33
mg
3
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]