• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Tilbehør

billede med ovnbagt græskar med bacon
Ovnbagt græskar med bacon laves af hokkaido græskar, og de er gode som tilbehør til mange forskellige retter. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Ovnbagt græskar med bacon

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 27. sep, 2022

Oversigt over indhold

  1. Sådan laver du ovnbagt græskar med bacon. En nem opskrift på bagt hokkaido, der omvikles med bacon og bages i ovnen. Gode som tilbehør.
  2. Opskrift på ovnbagt græskar med bacon
  3. Ovnbagt græskar med bacon
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter med bacon
5 fra 1 bruger

Sådan laver du ovnbagt græskar med bacon. En nem opskrift på bagt hokkaido, der omvikles med bacon og bages i ovnen. Gode som tilbehør.

Ovnbagt græskar med bacon smager himmelsk godt, hvor du får både den søde og bløde hokkaido, og samtidig den sprøde bacon.

Det er en fantastisk kombination, og så er den bagte hokkaido meget nem at lave.

Du skal i øvrigt ikke skrælle græskarret først. Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på ovnbagt græskar med bacon

billede med ovnbagt græskar med bacon

Ovnbagt græskar med bacon

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 lille græskar hokkaido
  • 2 spsk. olivenolie
  • 8 skiver bacon
  • flagesalt
  • hvidløgspulver
  • paprika
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Vask græskarret og tør det af. Deles på midten og indmaden tages ud og kasseres.
  • Skær otte både ud, og du skal ikke skrælle græskarret først. Ovnbagt græskar med bacon laves med skrællen på, da den bliver mør under bagningen.
  • Pensl græskarbådene med lidt olie, og vikl en skive bacon om hver.
  • Lægges på bageplade med bagepapir, og drysses med lidt salt, hvidløgspulver og paprika.
  • Bages ved 200 °C varmluft i ca. 20 minutter. Derefter kan du give dem kanp fem minutter under grillen i ovnen, så baconen er sprød, mens græskarret er helt blødt.

Næringsindhold

Ovnbagt græskar med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
279
% Daglig værdi*
Fedt
 
22
g
34
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
11
g
Kolesterol
 
25
mg
8
%
Natrium
 
837
mg
36
%
Kalium
 
681
mg
19
%
Kulhydrater
 
16
g
5
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
2376
IU
48
%
Vitamin C
 
22
mg
27
%
Calcium
 
51
mg
5
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Ovnbagt græskar med bacon serveres straks, og de smager fantastisk til en god bøf, culottesteg og meget andet.

Se flere opskrifter med bacon

  • billede til baconruller med tomatsauce
    Baconruller med tomatsauce og pasta
  • billede til grønne bønner med bacon
    Grønne bønner med bacon som tilbehør
  • billede med kyllingefad med bacon
    Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella
  • billede til æggekage i ovn
    Æggekage i ovn med bacon og tomat
« Bagte rødløg med ost og spinat
Ferskensuppe med karry og rejer »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede med omelet

Sådan laver du den bedste omelet

billede med sydamerikansk chiligryde

Sydamerikansk chiligryde med oksekød

billede med squashfrikadeller

Verdens bedste squashfrikadeller

billede med ovnbagte andelår

Ovnbagte andelår der er super møre

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.