• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede til baconruller med tomatsauce
Lækre baconruller, der serveres med tomatsauce og pasta eller ris. De nemme farsruller med bacon er skønne som aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Baconruller med tomatsauce og pasta

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Lav lækre baconruller med tomatsauce til aftensmad, og den nemme opskrift får du her. Baconrullerne serveres med pasta eller kogte ris.
  2. Opskrift på baconruller
  3. Baconruller med tomatsauce og pasta
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere lækre retter
5 fra 1 bruger

Lav lækre baconruller med tomatsauce til aftensmad, og den nemme opskrift får du her. Baconrullerne serveres med pasta eller kogte ris.

Baconruller er skøn aftensmad, hvor ruller af fars pakkes ind i bacon og steges på panden.

Her er baconrullerne serveret sammen med en lækker og nem tomatsauce, og dertil hører kogt pasta eller kogt ris.

Retten er nem at lave, og opskriften er beregnet til fire personer med to ruller med bacon til hver.

Bemærk, at det hakkede svinekød sagtens kan udskiftes med hakket kylling eller oksekød.

Opskrift på baconruller

billede til baconruller med tomatsauce

Baconruller med tomatsauce og pasta

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Antal: 4 personer

Ingredienser

Baconruller

  • 400 g hakket svinekød
  • 3 spsk. rasp
  • 1 æg
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 skiver bacon i skiver
  • 1 håndfuld basilikum kan udelades

Tomatsauce

  • 2 skiver bacon skåret i tern
  • 1 løg hakket
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 1 ds. hakkede tomater
  • ½ tsk. sukker
  • 1 håndfuld basilikum hakket
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Rør en fast fars til dine baconruller. Du skal lave otte af denne portion. Frisk basilikum smager godt i farsen, men kan også udelades.
  • Form farsen til aflange "frikadeller" og rul en skive bacon omkring.
  • Steges på pande ca. 15-20 minutter ved middelvarme, vendes af og til så de bliver brune over det hele.
  • Til tomatsauce svitses bacon, løg og hvidløg.
  • De hakkede tomater tilsættes og det smages til med salt, friskkværnet peber og lidt sukker.
  • Når den har simret ca. 10 minutter tilsættes frisk basilikum og det varmes igennem.

Næringsindhold

Baconruller med tomatsauce og pasta
Mængde pr. portion
Kalorier
551
% Daglig værdi*
Fedt
 
44
g
68
%
Mættet fedt
 
16
g
100
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
19
g
Kolesterol
 
149
mg
50
%
Natrium
 
1765
mg
77
%
Kalium
 
659
mg
19
%
Kulhydrater
 
10
g
3
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
27
g
54
%
Vitamin A
 
260
IU
5
%
Vitamin C
 
13
mg
16
%
Calcium
 
71
mg
7
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Baconruller med tomatsauce serveres sammen med pasta eller ris, og en lille spidskålssalat er også skøn til retten.

Se flere lækre retter

  • billede med farsbrød med bacon
    Farsbrød med bacon og BBQ sauce
  • billede til forloren hare med vildtsovs
    Forloren hare med lækker vildtsovs
  • billede med frikadeller
    Gammeldags frikadeller - nem opskrift med danskvand
  • billede med medister og medisterpølse
    Medister: Kogetid og stegetid på medisterpølse
« Svinemørbrad med soja i ovn
Hjemmelavet tomatsauce med smør »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

Urtepandekager med spejlæg og bacon

Urtepandekager med spejlæg og bacon

billede til kalvebøffer med kantareller og dijondressing

Kalvebøffer med kantareller og dijondressing

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

billede med braiseret kalvegrydesteg

Braiseret kalvegrydesteg med tilbehør

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.