Lav lækre baconruller med tomatsauce til aftensmad, og den nemme opskrift får du her. Baconrullerne serveres med pasta eller kogte ris.
Baconruller er skøn aftensmad, hvor ruller af fars pakkes ind i bacon og steges på panden.
Her er baconrullerne serveret sammen med en lækker og nem tomatsauce, og dertil hører kogt pasta eller kogt ris.
Retten er nem at lave, og opskriften er beregnet til fire personer med to ruller med bacon til hver.
Bemærk, at det hakkede svinekød sagtens kan udskiftes med hakket kylling eller oksekød.
Opskrift på baconruller
Ingredienser
Baconruller
- 400 g hakket svinekød
- 3 spsk. rasp
- 1 æg
- salt og friskkværnet peber
- 8 skiver bacon i skiver
- 1 håndfuld basilikum kan udelades
Tomatsauce
- 2 skiver bacon skåret i tern
- 1 løg hakket
- 2 fed hvidløg hakket
- 1 ds. hakkede tomater
- ½ tsk. sukker
- 1 håndfuld basilikum hakket
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Rør en fast fars til dine baconruller. Du skal lave otte af denne portion. Frisk basilikum smager godt i farsen, men kan også udelades.
- Form farsen til aflange "frikadeller" og rul en skive bacon omkring.
- Steges på pande ca. 15-20 minutter ved middelvarme, vendes af og til så de bliver brune over det hele.
- Til tomatsauce svitses bacon, løg og hvidløg.
- De hakkede tomater tilsættes og det smages til med salt, friskkværnet peber og lidt sukker.
- Når den har simret ca. 10 minutter tilsættes frisk basilikum og det varmes igennem.
Næringsindhold
Noter
Baconruller med tomatsauce serveres sammen med pasta eller ris, og en lille spidskålssalat er også skøn til retten.
Kom med din kommentar