Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Baconruller med tomatsauce og pasta
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
Baconruller
▢
400
g
hakket svinekød
▢
3
spsk.
rasp
▢
1
æg
▢
salt og friskkværnet peber
▢
8
skiver
bacon
i skiver
▢
1
håndfuld
basilikum
kan udelades
Tomatsauce
▢
2
skiver
bacon
skåret i tern
▢
1
løg
hakket
▢
2
fed
hvidløg
hakket
▢
1
ds.
hakkede tomater
▢
½
tsk.
sukker
▢
1
håndfuld
basilikum
hakket
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Rør en fast fars til dine baconruller. Du skal lave otte af denne portion. Frisk basilikum smager godt i farsen, men kan også udelades.
Form farsen til aflange "frikadeller" og rul en skive bacon omkring.
Steges på pande ca. 15-20 minutter ved middelvarme, vendes af og til så de bliver brune over det hele.
Til tomatsauce svitses bacon, løg og hvidløg.
De hakkede tomater tilsættes og det smages til med salt, friskkværnet peber og lidt sukker.
Når den har simret ca. 10 minutter tilsættes frisk basilikum og det varmes igennem.
Næringsindhold
Baconruller med tomatsauce og pasta
Mængde pr. portion
Kalorier
551
% Daglig værdi*
Fedt
44
g
68
%
Mættet fedt
16
g
100
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
6
g
Enkelumættet fedt
19
g
Kolesterol
149
mg
50
%
Natrium
1765
mg
77
%
Kalium
659
mg
19
%
Kulhydrater
10
g
3
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
27
g
54
%
Vitamin A
260
IU
5
%
Vitamin C
13
mg
16
%
Calcium
71
mg
7
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]