• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Tilbehør

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.
Bagte edamame bønner smager fremragende som snacks eller som tilbehør til mange retter. Og så er de nemme at lave i ovnen. Foto: iStock.com.

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 24. okt, 2022

Oversigt over indhold

  1. Bag lækre edamame bønner i ovn på 20 minutter. Her er den nemme opskrift på ovnbagte edamamebønner, der er gode som snack eller tilbehør.
  2. Opskrift på bagte edamame bønner
  3. Bagte edamame bønner
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 1 bruger

Bag lækre edamame bønner i ovn på 20 minutter. Her er den nemme opskrift på ovnbagte edamamebønner, der er gode som snack eller tilbehør.

Se her hvordan du nemt laver bagte edamame bønner, der smager godt som snacks eller tilbehør.

Du kan købe og bruge en pose frosne edamamebønner, så nemmere bliver det ikke.

Derefter tilsættes smag efter behag, men grundopskriften er blot lidt olie, salt og evt. revet parmesan. Karry eller chili passer også godt til.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på bagte edamame bønner

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

Bagte edamame bønner

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Snack
Køkken: Asiatisk
Tid: 30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g edamame bønner
  • 2 spsk. olivenolie
  • flagesalt
  • 1 håndfuld parmesan
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Tænd din ovnen på 200 grader varmluft.
  • De frosne edamame bønner kommes i en skål, hvor de vendes med olivenolie og salt. Du kan også komme revet parmesan ved, men osten kan også udelades.
  • Vend de sunde sojabønner godt rundt, så det hele blandes grundigt.
  • Fordel dem på en bageplade med bagepapir, så de ligger i et lag.
  • Bages i ca. 20 minutter ved 200 °C varmluft.

Næringsindhold

Bagte edamame bønner
Mængde pr. portion
Kalorier
154
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
0.2
mg
0
%
Natrium
 
585
mg
25
%
Kalium
 
339
mg
10
%
Kulhydrater
 
10
g
3
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
2
IU
0
%
Calcium
 
65
mg
7
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De bagte edamame bønner anrettes i en skål eller et fad og server dem straks.

Sojabønnerne er som sagt gode som snacks eller som tilbehør til stegt kylling og andet kød.

Se flere opskrifter

  • billede med chili con carne chiligryde
    Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød
  • billede med cowboygryde med oksekød og chili
    Cowboygryde med oksekød og chili
  • billede til grønne bønner med bacon
    Grønne bønner med bacon som tilbehør
  • billede med pandebrød
    Pandebrød - lækre fladbrød bagt på pande
  • billede med pandestegt laks med citron- og flødesauce
    Pandestegt laks med citron- og flødesauce
« Chokoladetærte med karamel og marcipan
Indbagte tigerrejer i butterdej »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

rodfrugt biksemad med halloumi

Rodfrugt biksemad med halloumi

billede med Kyllingegryde med bacon og broccoli

Kyllingegryde med bacon og broccoli

billede med bøf stroganoff

Bøf Stroganoff med kartoffelmos eller ris

mormors koteletter i fad med champignon

Mormors koteletter i fad med champignon

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.