Med denne opskrift får du et lækkert kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella. En skøn ret med kylling fad, der er perfekt aftensmad.
Dette kyllingefad med bacon er virkelig nem at lave, og så smager retten skønt.
Her er der brugt Herbamare grønsagsbouillon i stedet for hønsebouillon, men brug hvad du har.
Ønskes en lidt mere kalorielet udgave, kan den fede fløde udskiftes med en mere mager madlavningsfløde.
Det er en lækker variant af kylling i fad, og opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på kyllingefad
Ingredienser
- 500 g kyllingebrystfileter afpudset og halveret
- salt og friskkværnet peber
- 2 tsk. Herbamare grøntsagsbouillon, eller 1 alm. bouillonterning
- ½ liter fløde du kan selvfølgelig bruge madlavningsfløde, hvis du hellere vil det
- 1 spsk. sennep gerne en dijon
- 2 fed hvidløg presset
- 2 spsk. soja
- 1 pakke bacon i skiver
- 2 håndfulde mozzarella revet, eller anden ost
- 3 spsk. persille finthakket
Sådan gør du
- Kom fløde, bouillon, soya og sennep i en gryde, bland det sammen og bring det i kog.
- Tag det af varmen og rør hvidløg i.
- Kom de halverede kyllingestykker i et ovnfast fad og drys med salt og friskkværnet peber.
- Hæld den varme sauce over og sæt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i 30 minutter.
- Imens steges bacon sprødt og afdryppes på køkkenrulle. Skær det i mindre stykker.
- Når de 30 minutter er gået, drysses ost og bacon over retten og det sættes tilbage i ovnen i 15 minutter.
- Tag dit kyllingefad med bacon ud og drys med finthakket persille.
Næringsindhold
Noter
Kyllingefad med bacon serveres straks, og du kan servere retten med kogte kartofler eller ris.
Se flere lækre kyllingeopskrifter:
Helstegt kylling i ovn med stegetid og temperatur
Kom med din kommentar