Her får du en opskrift på kyllingebryst i pebersovs, der serveres med squash og kartoffelskiver. Det er lækker aftensmad til hele familien.
Kyllingebryst i pebersovs er lækker aftensmad, og her er retten serveret med bagte skiver af kartofler og squash.
Pebersovs laves med de syltede, grønne madagascar peberkorn, og de er altså lækre i denne ret.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men brug knapperne under Antal i opskriftsboksen til at lave en større mængde.
Opskrift på kyllingebryst i pebersovs
Ingredienser
- 2 kyllingebrystfileter
- olie og smør til stegning
- 2 bagekartofler
- 1 squash
- salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
- olivenolie til pensling
- 2 dl grøntsagsbouillon
- 1 dl creme fraiche 38%
- 50 g madagascarpeber grønne, syltede peberkorn - købes i en lille dåse i supermarkeder
- Lidt sovsekulør
- Lidt majsstivelse til jævning
Sådan gør du
- Bagekartofler kan med eller uden skræl, det er op til dig. Skær dem i ½ cm. tykke skiver. Dup dem godt tørre og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Pensl dem på begge sider med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Sæt kartoffelskiverne i en 210 grader varm ovn i 20 - 25 minutter.
- Skær squash i 1 cm. tykke skiver, pensl med olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber og læg dem på sammen med kartoflerne i de sidste 10 minutter.
- Varm olivenolie og smør på en pande, til smørret er brust af.
- Krydr kyllingefileterne med salt og friskkværnet peber. Brun dem først af, til de får farve på hver side, skru ned til middelvarme og steg videre i ca. 10 minutter, til de er gennemstegte. Tag dem af varmen og hold dem varme under stanniol.
- Hæld bouillon på panden og skrab evt. stegerester op fra bunden af panden.
- Kom afdryppede madagascarpeber og creme fraiche ved, pisk igennem og lad det koge igennem. Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Kom evt. lidt kulør i og saucen kan også jævnes lidt, hvis det ønskes.
- Læg kyllingebrystfileterne tilbage i saucen og hæld lidt af saucen over dem. Nu er du klar til at servere kyllingebryst i pebersovs.
Næringsindhold
Noter
Anretning af kyllingebryst med pebersovs: Læg kartoffel- og squashskiver på tallerkner.
Læg kyllingebrystfilet på toppen og kom lidt saucen udenom og over.
Se flere opskrifter:
Kom med din kommentar