• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede med Italienske wraps med skinke og mozzarella
Lækre Italienske wraps med skinke og mozzarella, der smager super godt som en let ret til aftensmad. God mad til både børn og voksne. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Italienske wraps med skinke og mozzarella

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 1. nov, 2022

Oversigt over indhold

  1. Her får du en super opskrift på italienske wraps med skinke, spinat og mozzarella, og rullerne er gode som aftensmad eller til madpakken.
  2. Opskrift på italienske wraps
  3. Italienske wraps med skinke og mozzarella
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 1 bruger

Her får du en super opskrift på italienske wraps med skinke, spinat og mozzarella, og rullerne er gode som aftensmad eller til madpakken.

Du skal prøve disse italienske wraps, der blandt andet laves med skinke, spinat og mozzarella.

De er gode som en let aftensmad, men de er også perfekte til frokost, en picnic eller skåret i skiver som appetizer eller på en buffet.

Serveres de som aftensmad, kan det ske sammen med en salat.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men du kan nemt gange den op ved at bruge mængde-knapperne i opskriftsboksen.

Opskrift på italienske wraps

billede med Italienske wraps med skinke og mozzarella

Italienske wraps med skinke og mozzarella

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Tid: 15 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 store tortilla gerne fuldkorn
  • 4 spsk. pesto grøn
  • 2 håndfulde spinat frisk,godt skyllet og slynget tør
  • 6 skiver parmaskinke
  • 1 kugle mozzarella
  • 8 soltørrede tomater i olie
  • Lidt friskkværnet peber
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Smør dine tortilla med lidt pesto og fordel spinat ovenpå.
  • Derefter fordeles parmaskinke.
  • Mozzarellaen rives i passende stykker og lægges ovenpå skinken.
  • Til sidst fordeles de soltørrede tomater.
  • Kværn lidt peber ud over og rul så de italienske wraps stramt sammen.

Næringsindhold

Italienske wraps med skinke og mozzarella
Mængde pr. portion
Kalorier
716
% Daglig værdi*
Fedt
 
45
g
69
%
Mættet fedt
 
19
g
119
%
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
114
mg
38
%
Natrium
 
2192
mg
95
%
Kalium
 
586
mg
17
%
Kulhydrater
 
34
g
11
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
46
g
92
%
Vitamin A
 
4252
IU
85
%
Vitamin C
 
12
mg
15
%
Calcium
 
726
mg
73
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hvis de italienske wraps ikke skal serveres med det samme, så pakkes de ind i bagepapir, hvor enderne drejes godt, så de forbliver lukkede.

Ved servering halveres de med et skråt snit, og ellers er det bare at sige velbekomme.

Se flere opskrifter

  • billede med fyldt kalkunbryst
    Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • billede med Buffalo-chicken macaroni and cheese
    Himmelsk Buffalo-chicken macaroni and cheese
  • big mac roulade burgerroulade
    Nem big mac roulade - lækker burger roulade
  • wraps med kylling, avocado, bacon og mango
    Wraps med kylling, avocado, bacon og mango
« Langtidsstegt tykkam med stout lavet i ovn
Rodfrugt biksemad med halloumi »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede med sprød kartoffelpizza

Sprød kartoffelpizza lavet fra bunden

gratinerede svinekoteletter

Gratinerede svinekoteletter på kartoffelbund

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

marineret cuvettesteg

Marineret cuvettesteg med hvidløg og rosmarin

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.