Her får du en super opskrift på italienske wraps med skinke, spinat og mozzarella, og rullerne er gode som aftensmad eller til madpakken.
Du skal prøve disse italienske wraps, der blandt andet laves med skinke, spinat og mozzarella.
De er gode som en let aftensmad, men de er også perfekte til frokost, en picnic eller skåret i skiver som appetizer eller på en buffet.
Serveres de som aftensmad, kan det ske sammen med en salat.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men du kan nemt gange den op ved at bruge mængde-knapperne i opskriftsboksen.
Opskrift på italienske wraps

Ingredienser
- 2 store tortilla gerne fuldkorn
- 4 spsk. pesto grøn
- 2 håndfulde spinat frisk,godt skyllet og slynget tør
- 6 skiver parmaskinke
- 1 kugle mozzarella
- 8 soltørrede tomater i olie
- Lidt friskkværnet peber
Sådan gør du
- Smør dine tortilla med lidt pesto og fordel spinat ovenpå.
- Derefter fordeles parmaskinke.
- Mozzarellaen rives i passende stykker og lægges ovenpå skinken.
- Til sidst fordeles de soltørrede tomater.
- Kværn lidt peber ud over og rul så de italienske wraps stramt sammen.
Næringsindhold
Noter
Hvis de italienske wraps ikke skal serveres med det samme, så pakkes de ind i bagepapir, hvor enderne drejes godt, så de forbliver lukkede.
Ved servering halveres de med et skråt snit, og ellers er det bare at sige velbekomme.
Kom med din kommentar