Her er den lækre opskrift på oksekød i paprika flødesovs, der smager himmelsk godt. Den nemme gryderet serveres med pasta eller kogte ris.
Oksekød i paprika flødesovs er en både nem og hurtig ret, som altid er et sikkert hit i familien.
En skøn og krydret gryderet, hvor den lækre paprika flødesovs passer perfekt til oksekødet.
Opskriften er beregnet til fire personer, og du serveres den sammen med pasta eller ris.
Opskrift på oksekød i paprika flødesovs
Ingredienser
- 800 g oksekød evt. oksetykstegsfilet i i tern eller strimler
- 2 dl fløde
- 1 dl hvidvin
- salt og friskkværnet peber
- 2 spsk. olivenolie
- 4 løg skåret i små både
- 1 spsk. tomatpure
- 250 g champignon i kvarte
- 2 fed hvidløg finthakket
- 1 bdt. forårsløg
- 1 spsk. paprika eller efter smag
- 400 g pasta eller 300 g ris, koges som anvist
Sådan gør du
- Oksekød brunes i en gryde med stor flade, gerne ad flere gange, i et par minutter. Krydr med salt og peber. Stil til side.
- Steg så løg, hvidløg og champignon i lidt mere olie til de er gyldne.
- Vin tilsættes sammen med tomatpure, salt og peber.
- Derefter tilsættes paprika og fløde. Der kan eventuelt anvendes madlavningsfløde.
- Kødet kommes i igen og varmes godt igennem, sammen med forårsløg.
- Oksekød i paprika flødesovs smages til med salt og friskkværnet peber.
- Pasta eller ris koges som anvist på pakken.
Næringsindhold
Noter
Oksekød i paprika flødesovs serveres straks sammen med pasta eller ris.
Her kan du eks. anvende en spinatpasta eller fuldkornsris - eller hvad du har lyst til. Serveres også sammen med kogte grøntsager.
Kom med din kommentar