• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede med oksekød i paprika flødesovs
Oksekød i paprika flødesovs er en lækker ret til aftensmad, og du kan servere den med pasta eller kogte ris. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Opskrift på oksekød i paprika flødesovs
  2. Oksekød i paprika flødesovs
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du 
  5. Næringsindhold
  6. Noter
  7. Se flere opskrifter
5 fra 2 brugere

Her er den lækre opskrift på oksekød i paprika flødesovs, der smager himmelsk godt. Den nemme gryderet serveres med pasta eller kogte ris.

Oksekød i paprika flødesovs er en både nem og hurtig ret, som altid er et sikkert hit i familien.

En skøn og krydret gryderet, hvor den lækre paprika flødesovs passer perfekt til oksekødet.

Opskriften er beregnet til fire personer, og du serveres den sammen med pasta eller ris.

Opskrift på oksekød i paprika flødesovs

billede med oksekød i paprika flødesovs

Oksekød i paprika flødesovs

5 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 800 g oksekød evt. oksetykstegsfilet i i tern eller strimler
  • 2 dl fløde
  • 1 dl hvidvin
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 løg skåret i små både
  • 1 spsk. tomatpure
  • 250 g champignon i kvarte
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 spsk. paprika eller efter smag
  • 400 g pasta eller 300 g ris, koges som anvist

Sådan gør du 

  • Oksekød brunes i en gryde med stor flade, gerne ad flere gange, i et par minutter. Krydr med salt og peber. Stil til side.
  • Steg så løg, hvidløg og champignon i lidt mere olie til de er gyldne.
  • Vin tilsættes sammen med tomatpure, salt og peber.
  • Derefter tilsættes paprika og fløde. Der kan eventuelt anvendes madlavningsfløde.
  • Kødet kommes i igen og varmes godt igennem, sammen med forårsløg.
  • Oksekød i paprika flødesovs smages til med salt og friskkværnet peber.
  • Pasta eller ris koges som anvist på pakken.

Næringsindhold

Oksekød i paprika flødesovs
Mængde pr. portion
Kalorier
967
% Daglig værdi*
Fedt
 
37
g
57
%
Mættet fedt
 
16
g
100
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
181
mg
60
%
Natrium
 
754
mg
33
%
Kalium
 
1381
mg
39
%
Kulhydrater
 
90
g
30
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
11
g
12
%
Protein
 
62
g
124
%
Vitamin A
 
871
IU
17
%
Vitamin C
 
14
mg
17
%
Calcium
 
126
mg
13
%
Jern
 
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Oksekød i paprika flødesovs serveres straks sammen med pasta eller ris.

Her kan du eks. anvende en spinatpasta eller fuldkornsris - eller hvad du har lyst til. Serveres også sammen med kogte grøntsager.

Se flere opskrifter

  • billede med bøf stroganoff
    Bøf Stroganoff med kartoffelmos eller ris
  • billede med chili con carne chiligryde
    Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød
  • billede med sorte gryde gryderet
    Den sorte gryde - gryderet med oksekød
  • enebærgryde med bagt kartoffelmos
    Enebærgryde med bagt kartoffelmos
  • billede med gullasch eller gullash
    Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød
« Hjemmelavet stjerneskud med skaldyrsdressing
Nem aftensmad - nemme hverdagsretter »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

pølsemix med kartoffelmos

Lækker pølsemix med kartoffelmos

billede med butterfly kylling

Butterfly kylling - lækker, sprød og ovnstegt

vegetar opskrift på porrer a la nicoise

Vegetar opskrift: Porrer a la Nicoise

wraps med kylling, avocado, bacon og mango

Wraps med kylling, avocado, bacon og mango

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.