Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Oksekød i paprika flødesovs
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
800
g
oksekød
evt. oksetykstegsfilet i i tern eller strimler
▢
2
dl
fløde
▢
1
dl
hvidvin
▢
salt og friskkværnet peber
▢
2
spsk.
olivenolie
▢
4
løg
skåret i små både
▢
1
spsk.
tomatpure
▢
250
g
champignon
i kvarte
▢
2
fed
hvidløg
finthakket
▢
1
bdt.
forårsløg
▢
1
spsk.
paprika
eller efter smag
▢
400
g
pasta
eller 300 g ris, koges som anvist
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Oksekød brunes i en gryde med stor flade, gerne ad flere gange, i et par minutter. Krydr med salt og peber. Stil til side.
Steg så løg, hvidløg og champignon i lidt mere olie til de er gyldne.
Vin tilsættes sammen med tomatpure, salt og peber.
Derefter tilsættes paprika og fløde. Der kan eventuelt anvendes madlavningsfløde.
Kødet kommes i igen og varmes godt igennem, sammen med forårsløg.
Oksekød i paprika flødesovs smages til med salt og friskkværnet peber.
Pasta eller ris koges som anvist på pakken.
Næringsindhold
Oksekød i paprika flødesovs
Mængde pr. portion
Kalorier
967
% Daglig værdi*
Fedt
37
g
57
%
Mættet fedt
16
g
100
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
13
g
Kolesterol
181
mg
60
%
Natrium
754
mg
33
%
Kalium
1381
mg
39
%
Kulhydrater
90
g
30
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
11
g
12
%
Protein
62
g
124
%
Vitamin A
871
IU
17
%
Vitamin C
14
mg
17
%
Calcium
126
mg
13
%
Jern
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]