Sådan laver du den populære big mac roulade, der også er kendt som burger roulade. Den bedste opskrift, der altid er et sikkert hit i familien.
Big mac roulade, der også kendes som burger roulade, er skøn aftensmad til hele familien.
Her får du en lækker æggeroulade med fyld, som kan varieres i det uendelige. Denne opskrift er blandt andet med hakket oksekød, men her kan du i stedet bruge hakket kylling.
På trods af navnet på rouladen, så har den ikke meget til fælles med den velkendte Big Mac burger fra McDonalds, men derfor er den bestemt værd at spise. Og så er det altså en god middagsret for både børn og voksne.
Opskrift på big mac roulade
Ingredienser
Æggeroulade
- 6 æg
- 1 spsk. hvedemel
- 5 dl yoghurt
- 200 g mozzarella rives
- salt og friskkværnet peber
Fyld til big mac roulade
- 500 g hakket oksekød
- 150 g bacon i tern
- 1 tsk. paprika
- 1 iceberg snittes
- 1 agurk i små tern
- 200 g tomater i små tern
- 2 gulerødder rives groft
- 1 løg snittes fint
Dressing
- 1 dl Thousand Island dressing se opskrift på Thousand Island her
Sådan gør du
- Æg piskes dem sammen med hvedemel i en skål. Pisk derefter yoghurt i sammen med mozzarella, salt og peber.
- En bageplade beklædes med bagepapir, og æggemassen fordeles på bagepapiret.
- Bag den i cirka 25 minutter ved 185 °C. Æggebunden skal være godt gylden, men uden at blive for sveden. Klik her og stil minutur med præcis tid.
- Steg oksekød på en varm pande. Kom bacon ved, og steg det hele sprødt og lækkert. Krydr med salt og paprika.
- Salat snittes, mens agurk og tomater skæres i små tern eller tynde skiver. Gulerødder rives groft, mens løget snittes fint.
- Tag den færdigbagte æggebund ud af ovnen.
- Fordel det hakkede oksekød og bacon på bunden, og læg derefter salat og grøntsager på.
- Slut med af med Thousand Island dressing.
- Rul forsigtigt din Big Mac roulade sammen.
Næringsindhold
Noter
Den færdige bic mac roulade må gerne hvile og trække lidt inden servering. Men den skal serveres varm eller lun.
Se flere populære middagsretter:
Sprøde kyllingenuggets stegt på pande
Kom med din kommentar