• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Ovnbagt svinemørbrad med grønsager
billede med ovnbagt svinemørbrad med grønsager
Ovnbagt svinemørbrad med grønsager er skøn ret i mad, som du nemt laver i ovnen. Med en delikat hvidvinssovs. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 17. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager er en dejlig opskrift på mad i fad, hvor du laver mørbrad i fadet sammen med en lækker hvidvinssovs.

Lav en lækker og velsmagende ovnbagt svinemørbrad i fad.

Her får mørbraden selskab af forskellige grøntsager og en virkelig dejlig hvidvinssovs med fløde.

Retten er nem at lave, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på ovnbagt svinemørbrad

billede med ovnbagt svinemørbrad med grønsager

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad afpudset og skåret i 2 cm. tykke skiver
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt olie
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 1 grøn peberfrugt i strimler
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 håndfuld champignon i skiver
  • ½ broccoli i små buketter
  • 4 tomater blommetomater i grove stykker
  • 1 dl hvidvin tør
  • 1½ dl madlavningsfløde
  • ost revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Ovnbagt svinemørbrad: Bank skiver af svinemørbrad let ud med håndroden.
  • Varm lidt olie op på en pande, krydr mørbradsskiverne med salt og friskkværnet peber (på begge sider) og brun dem i den varme olie.
  • Når de er brunet på begge sider, tages de af og ligges i et ovnfast fad.
  • Kom tomaterne henover (rå).
  • Kom evt. lidt mere olie på den samme pande som kødet har stegt på og kom broccoli og champignon på, lad det svitse et par minutter under omrøring, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt peberfrugt og hvidløg, lad det stege med i et par minutter under omrøring.
  • Hæld vin ved og lad det lige koge i ½ minut.
  • Tilsæt så madlavningfløde, lad det koge op og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Hæld over mørbrad og tomater.
  • Drys med revet ost og sæt i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter, eller til osten er smeltet og gylden.

Næringsindhold

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Ovnbagt svinemørbrad med grøntsager og den lækre hvidvinssovs serveres straks.

Retten kan serveres til en let kartoffelmos eller kogt pasta.

Se flere lækre opskrifter med mørbrad:

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

Luksus mørbradgryde med pølser og champignon

Mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos

Se disse opskrifter:

  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata
  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Græsk gyros med kylling og tzatziki
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med Buffalo-chicken macaroni and cheese

Himmelsk Buffalo-chicken macaroni and cheese

billede med frozen strawberry daiquiri

Frozen strawberry daiquiri cocktail opskrift

billede med grillet oksecuvette

Grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade

billede med Kylling Cordon Bleu med asparges

Kylling Cordon Bleu med asparges og sauce

billede med chimichurri kylling grill

Chimichurri kylling til grill eller ovn

billede med nøddebund

Nøddebund med jordbær og flødeskum

billede med smørstegte kartofler

Smørstegte kartofler med rosmarin og hvidløg

et billede med bacon i ovn

Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver

billede med pølsehorn

Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker

billede til hvordan varmer man en and op i ovn

Hvordan varmer man en and op i ovn?

et billede med citronmåne hjemmebagt

Hjemmebagt citronmåne

Tunmousse a la Newyorkerbyheart

Hjemmelavet tunmousse - cremet mousse med tun

pizzabøffer med friske tomater og urter

Pizzabøffer med friske tomater og urter

billede med cheesecake

Manhattanstyle strawberry cheesecake

billede med grilled cheese sandwich

Grilled cheese sandwich - ostesandwich

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required