Her får du en nem opskrift på sprøde kyllingenuggets på pande. De hjemmelavede nuggets paneres i tortillachips, og det gør dem super sprøde.
Sådan laver du sprøde kyllingenuggets på pande, og det er en ganske nem og hurtig opskrift.
For at sikre sprødheden i disse nuggets, er de vendt i knuste tortillachips, og det er smart.
Der er også tilsat lidt krydderi, så dine kyllingenuggets virkelig smager godt.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op. Brug eventuelt knapperne under mængde i opskriftsboksen.
Opskrift på sprøde kyllingenuggets
![billede med sprøde kyllingenuggets](https://newyorkerbyheart.dk/wp-content/uploads/2022/04/sproede-kyllingenuggets-180x180.jpg)
Ingredienser
- 2 kyllingebrystfileter afpudset
- tortillachips ca. en stor håndfuld, knuses
- 1 tsk. hvidløgspulver
- ½ tsk. spidskommen
- ½ tsk. chipotlepulver eller røget paprika
- 1 tsk. sød chilipulver
- 1 tsk. oregano tørret
- salt og friskkværnet peber
- olie til stegning
- 1 lime lidt limesaft
Sådan gør du
- Kom tortillachips i en frostpose og knus dem med en kødhammer eller en kagerulle. Hvor fint eller groft du knuser dem, er helt op til dig.
- Bland krydderierne i. De giver dine nuggets en skøn smag.
- Skær kyllingebrystfileter i mindre stykker.
- Kom olie på en pande og varm det op ved middelvarme.
- Vend kyllingestykkerne i de knuste, krydrede tortillachips og kom dem på panden.
- Steg til dine kyllingenuggets er gennemstegt og ydersiden gylden, ca. 3 minutter på hver side.
Næringsindhold
Noter
De stegte kyllingenuggets serveres straks, evt. sammen med en hjemmelavet guacamole eller tomatketchup.
Se flere lækre madopskrifter:
Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg
Kom med din kommentar