• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede med sprøde kyllingenuggets
Hjemmelavede og sprøde kyllingenuggets i ovn. De lækre stykker kylling vendes i knuste tortillachips. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Sprøde kyllingenuggets stegt på pande

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her får du en nem opskrift på sprøde kyllingenuggets på pande. De hjemmelavede nuggets paneres i tortillachips, og det gør dem super sprøde.
  2. Opskrift på sprøde kyllingenuggets
  3. Sprøde kyllingenuggets
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Her får du en nem opskrift på sprøde kyllingenuggets på pande. De hjemmelavede nuggets paneres i tortillachips, og det gør dem super sprøde.

Sådan laver du sprøde kyllingenuggets på pande, og det er en ganske nem og hurtig opskrift.

For at sikre sprødheden i disse nuggets, er de vendt i knuste tortillachips, og det er smart.

Der er også tilsat lidt krydderi, så dine kyllingenuggets virkelig smager godt.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op. Brug eventuelt knapperne under mængde i opskriftsboksen.

Opskrift på sprøde kyllingenuggets

billede med sprøde kyllingenuggets

Sprøde kyllingenuggets

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 30 minutter min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter afpudset
  • tortillachips ca. en stor håndfuld, knuses
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ tsk. chipotlepulver eller røget paprika
  • 1 tsk. sød chilipulver
  • 1 tsk. oregano tørret
  • salt og friskkværnet peber
  • olie til stegning
  • 1 lime lidt limesaft

Sådan gør du 

  • Kom tortillachips i en frostpose og knus dem med en kødhammer eller en kagerulle. Hvor fint eller groft du knuser dem, er helt op til dig.
  • Bland krydderierne i. De giver dine nuggets en skøn smag.
  • Skær kyllingebrystfileter i mindre stykker.
  • Kom olie på en pande og varm det op ved middelvarme.
  • Vend kyllingestykkerne i de knuste, krydrede tortillachips og kom dem på panden.
  • Steg til dine kyllingenuggets er gennemstegt og ydersiden gylden, ca. 3 minutter på hver side.

Næringsindhold

Sprøde kyllingenuggets
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De stegte kyllingenuggets serveres straks, evt. sammen med en hjemmelavet guacamole eller tomatketchup.

Se flere lækre madopskrifter:

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Kyllingegryde med bacon og broccoli

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

« Lun kartoffelsalat med bacon og purløg
Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med nem kyllingefrikassé

Nem kyllingefrikasse med ris eller pasta

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

ild i røret

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

billede til stegetid på and

Stegetid på and i ovn - den nemme guide

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.