Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
personer
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Sprøde kyllingenuggets
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Amerikansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
2
kyllingebrystfileter
afpudset
▢
tortillachips
ca. en stor håndfuld, knuses
▢
1
tsk.
hvidløgspulver
▢
½
tsk.
spidskommen
▢
½
tsk.
chipotlepulver
eller røget paprika
▢
1
tsk.
sød chilipulver
▢
1
tsk.
oregano
tørret
▢
salt og friskkværnet peber
▢
olie
til stegning
▢
1
lime
lidt limesaft
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom tortillachips i en frostpose og knus dem med en kødhammer eller en kagerulle. Hvor fint eller groft du knuser dem, er helt op til dig.
Bland krydderierne i. De giver dine nuggets en skøn smag.
Skær kyllingebrystfileter i mindre stykker.
Kom olie på en pande og varm det op ved middelvarme.
Vend kyllingestykkerne i de knuste, krydrede tortillachips og kom dem på panden.
Steg til dine kyllingenuggets er gennemstegt og ydersiden gylden, ca. 3 minutter på hver side.
Næringsindhold
Sprøde kyllingenuggets
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]