• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad
et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler
Svensk pølseret med pølser og kartofler er en af de mest populære retter, og den nydes af både børn og voksne. Og så er pølseretten nem at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. En lækker opskrift på svensk pølseret. En klassisk børnefamilieret med pølser, kartofler og løg. Nem aftensmad på ca. 30 minutter.
  2. Opskrift på svensk pølseret
  3. Svensk pølseret
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

En lækker opskrift på svensk pølseret. En klassisk børnefamilieret med pølser, kartofler og løg. Nem aftensmad på ca. 30 minutter.

Svensk pølseret er en vaskeægte børneret med pølser, kartofler og løg, og det er altså en populær klassiker.

Pølseretten kan varieres på mange måder, og du kan blandt andet også med fordel tilsætte lidt tomatketchup.

Pølser kan være hvad du synes, og det betyder ikke så meget om det er røde pølser, wienerpølser, frankfurter, kålpølser eller andre slags.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på svensk pølseret

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 bakke kartofler kogte, pillede, afkølede og skåret i tykke skiver
  • 3 løg i halve ringe
  • ¾ liter sødmælk eller anden mælk
  • 2-3 tsk. paprika
  • 1 dåse tomatpure koncentreret
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 pakke pølser evt. røde pølser, skåret i skrå skiver

Sådan gør du 

  • Kom lidt oliemargarine (eller bare smør) i en gryde og svits løgene til de bliver bløde.
  • Tilsæt pølser og lad dem stege lidt med. Kom paprika ved og rør det godt rundt. Til svensk pølseret kan du bruge røde pølser, wienerpølser eller hvad du synes.
  • Tilsæt så sødmælk, kartofler, koncentreret tomatpure, salt og friskkværnet peber.
  • Lad pølseretten simre i ca. 15 minutter, til kartoflerne bliver gennemvarme og saucen bliver lidt tykkere.
  • Smag det til og en svensk pølseret kan evt. jævnes med lidt majsstivelse.

Næringsindhold

Svensk pølseret
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Svensk pølseret serveres straks, og pølseretten kan pyntes med lidt hakket purløg eller persille.

Se flere gode madopskrifter:

Pølsemix med kartoffelmos

Medister: Kogetid og stegetid på medisterpølse

Luksus mørbradgryde med pølser og champignon

Mere inspiration

  • vildtragout gryderet med vildt
    Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • gammeldags oksesteg
    Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter
  • coq au vin opskrift
    Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet
  • lasagne med spidskål
    Lasagne med spidskål og fisk

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Rodfrugtmos - opskrift på rustik mos med rodfrugter
  • Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk
  • Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter
  • Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet
  • Glaserede perleløg - nem opskrift
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri
  • Pæresalat med tørrede tranebær og dressing
  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata

Inspiration til aftensmad

gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter

billede med cæsarsalat med kylling

Lækker cæsarsalat med kylling

billede med Kylling Cordon Bleu med asparges

Kylling Cordon Bleu med asparges og sauce

et billede med koteletter i fad

Koteletter i fad med grønsager og ris

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.