Eksotisk mørbrad er en lækker ret i fad, der serveres med ris. Her er den nemme opskrift med bla. svinemørbrad, kokosmælk og peberfrugt.
Lav en lækker eksotisk mørbrad, der er nem aftensmad med svinemørbrad.
Retten er nem at lave i et fad, og her skal du blandt andet bruge svinemørbrad og kokosmælk.
Serveres gerne med ris, men en kartoffelmos er også god. Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på eksotisk mørbrad

Ingredienser
- 1 svinemørbrad afpudset
- 3 porrer i tynde ringe
- 1 rød peberfrugt i tern
- 250 g champignon i mindre stykker/skiver
- 1 dåse kokosmælk måske lidt mere væde/vand
- 1 dåse tomatpure lille
- salt og friskkværnet peber friskkværnet peber, paprika
- 1 tsk. paprika
- 2 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
- Afpuds svinemørbrad for sølvsene og fedt.
- Krydr den med salt, friskkværnet peber og paprika, derefter brunes den godt på alle sider i olivenolie.
- Tag den op og læg den i et dybt fad.
- Svits champignon, porrer og peber sammen et par minutter og hæld derefter kokosmælk og tomatpure ved. Smag til med salt og peber. Lad det simre et par minutter.
- Hæld det over mørbraden og sæt det i ovnen ved 200 grader i 30-45 minutter.
- Tag mørbraden op af saucen og skær den i skiver, put derefter skiverne tilbage i fadet, og nu har du en eksotisk mørbrad klar til servering.
Næringsindhold
Noter
Eksotisk mørbrad serveres med kogte ris og grøntsager. Evt. kogt blomkål.
Se flere opskrifter med mørbrad:
Luksus mørbradgryde med pølser og champignon
Kom med din kommentar