• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

kyllingelår med sød chili og nudelsalat
Lækre kyllingelår i ovn, der steges med blandt andet sød chilisauce. Serveres med nudelsalat. Foto: iStock.com.

Kyllingelår i ovn med sød chili og nudelsalat

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 12. jan, 2023

Oversigt over indhold

  1. Opskrift på kyllingelår i ovn
  2. Kyllingelår i ovn med sød chili
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du 
  5. Næringsindhold
  6. Noter
  7. Se flere opskrifter
5 fra 1 bruger

Her får du en god opskrift på kyllingelår i ovn med sød chili og nudelsalat, der er en dejlig, lækker og nem ret til aftensmad.

Så står den på kyllingelår i ovn, der her er lavet med blandt andet sød chilisauce og honning.

Kyllingelårene er nemme at tilberede i ovnen, og de kan serveres med en lækker nudelsalat.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kyllingelår i ovn

kyllingelår med sød chili og nudelsalat

Kyllingelår i ovn med sød chili

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 t
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 12 kyllingelår
  • 4 spsk. sød chilisauce
  • 2 spsk. honning flydende
  • 2 spsk. olie
  • 4 fed hvidløg hakkes fint

Nudelsalat

  • 1 bdt. forårsløg
  • 250 g nudler
  • salt
  • 2 spsk. sesamolie
  • 2 spsk. cashewnødder grofthakkede
  • 2 spsk. fish sauce og saft fra ½ lime)
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Opvarm din ovn til 220 grader.
  • Rør chilisauce, honning og olie sammen.
  • Før fingrene forsigtigt ind under skindet på kyllingelårene og kom hakket hvidløg ind under skindet.
  • Læg kyllingelårene i et fad og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Hæld halvdelen af chili-blandingen over og sæt fadet i ovnen i 20 minutter.
  • Tag dem ud, vend lårene, krydr igen med salt og peber og hæld resten af chili-blandingen over.
  • Steg dine kyllingelår i ovn videre i endu 20-25 minutter.
  • Snit forårsløg fint. Tilbered nudlerne efter anvisning på emballagen og lad dem dryppe godt af. Vend dem med sesam-blandingen, forårsløg og strø nødderne over.

Næringsindhold

Kyllingelår i ovn med sød chili
Mængde pr. portion
Kalorier
857
% Daglig værdi*
Fedt
 
49
g
75
%
Mættet fedt
 
10
g
63
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
14
g
Enkelumættet fedt
 
22
g
Kolesterol
 
133
mg
44
%
Natrium
 
1586
mg
69
%
Kalium
 
580
mg
17
%
Kulhydrater
 
69
g
23
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
20
g
22
%
Protein
 
34
g
68
%
Vitamin A
 
282
IU
6
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
51
mg
5
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De ovnstegte kyllingelår serveres straks sammen med den lækre nudelsalat.

Kyllingelårene kan selvfølgelig også serveres med andet tilbehør.

Se flere opskrifter

  • billede til butterdejspakker med kylling og æg
    Butterdejspakker med kylling og æg
  • græsk gyros med kylling og tzatziki
    Græsk gyros med kylling og tzatziki
  • kylling caprese med mozzarella og tomat
    Kylling caprese med mozzarella og tomat
  • kylling med pikantost i fad
    Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)
  • billede med nem kyllingefrikassé
    Nem kyllingefrikasse med ris eller pasta
« Bøf i folie med lækker sauce
Forloren and med timiankartofler »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

marinade til lammekølle

Marinade til lammekølle

billede til svenske kødboller med flødesovs og mos

Svenske kødboller med flødesovs og mos

butterdejsstang

Lækker butterdejsstang med broccoli og flødeost

billede med langtidsstegt kylling

Langtidsstegt kylling med kartofler

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.