• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kyllingelår i ovn med sød chili og nudelsalat
kyllingelår med sød chili og nudelsalat
Lækre kyllingelår i ovn, der steges med blandt andet sød chilisauce. Serveres med nudelsalat. Foto: iStock.com.

Kyllingelår i ovn med sød chili og nudelsalat

Opdateret: 12. jan 2023 · Udgivet: 18. nov 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook7PinterestMessengerEmailPrintSMS
7
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en god opskrift på kyllingelår i ovn med sød chili og nudelsalat, der er en dejlig, lækker og nem ret til aftensmad.

Så står den på kyllingelår i ovn, der her er lavet med blandt andet sød chilisauce og honning.

Kyllingelårene er nemme at tilberede i ovnen, og de kan serveres med en lækker nudelsalat.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kyllingelår i ovn

kyllingelår med sød chili og nudelsalat

Kyllingelår i ovn med sød chili

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 12 kyllingelår
  • 4 spsk. sød chilisauce
  • 2 spsk. honning flydende
  • 2 spsk. olie
  • 4 fed hvidløg hakkes fint

Nudelsalat

  • 1 bdt. forårsløg
  • 250 g nudler
  • salt
  • 2 spsk. sesamolie
  • 2 spsk. cashewnødder grofthakkede
  • 2 spsk. fish sauce og saft fra ½ lime)
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Opvarm din ovn til 220 grader.
  • Rør chilisauce, honning og olie sammen.
  • Før fingrene forsigtigt ind under skindet på kyllingelårene og kom hakket hvidløg ind under skindet.
  • Læg kyllingelårene i et fad og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Hæld halvdelen af chili-blandingen over og sæt fadet i ovnen i 20 minutter.
  • Tag dem ud, vend lårene, krydr igen med salt og peber og hæld resten af chili-blandingen over.
  • Steg dine kyllingelår i ovn videre i endu 20-25 minutter.
  • Snit forårsløg fint. Tilbered nudlerne efter anvisning på emballagen og lad dem dryppe godt af. Vend dem med sesam-blandingen, forårsløg og strø nødderne over.

Næringsindhold

Kyllingelår i ovn med sød chili
Mængde pr. portion
Kalorier
857
% Daglig værdi*
Fedt
 
49
g
75
%
Mættet fedt
 
10
g
63
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
14
g
Enkelumættet fedt
 
22
g
Kolesterol
 
133
mg
44
%
Natrium
 
1586
mg
69
%
Kalium
 
580
mg
17
%
Kulhydrater
 
69
g
23
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
20
g
22
%
Protein
 
34
g
68
%
Vitamin A
 
282
IU
6
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
51
mg
5
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De ovnstegte kyllingelår serveres straks sammen med den lækre nudelsalat.

Kyllingelårene kan selvfølgelig også serveres med andet tilbehør.

Se flere opskrifter

  • billede til butterdejspakker med kylling og æg
    Butterdejspakker med kylling og æg
  • græsk gyros med kylling og tzatziki
    Græsk gyros med kylling og tzatziki
  • kylling caprese med mozzarella og tomat
    Kylling caprese med mozzarella og tomat
  • kylling med pikantost i fad
    Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)
  • billede med nem kyllingefrikassé
    Nem kyllingefrikasse med ris eller pasta

Se disse opskrifter:

  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Majspandekager med kylling- og spinatfyld
  • Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer
  • Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat
  • Bøf i folie med lækker sauce
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med sheperds pie

Sheperds pie - kødtærte med kartoffelmos

billede med koge og dampe grønne asparges

Grønne asparges - sådan skal de koges og dampes

billede med hjemmelavet is

Hjemmelavet is - verdens bedste og nemmeste opskrift

billede med creme brulee

Hjemmelavet creme brulee med sprødt sukkerlåg

billede med Sauce Populaire

Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs

rugbrød med varmrøget laks og urtecreme

Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme

kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing

Kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing

Spinattærte med hvidløg og feta

Spinattærte med hvidløg og feta

bagte rødløg med ost og spinat

Bagte rødløg med ost og spinat

Nutella cookies

Nutella cookies - lækre kager med Nutella

foto med grillet flanksteak

Grillet flanksteak på spinatbund

billede med

Pandekager med øl - lækre ølpandekager

billede med mos af søde kartofler

Mos af søde kartofler - den nemme opskrift

kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

billede med paprikasovs

Paprikasovs - opskrift på lækker paprika sauce

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required