Få en lækker opskrift på kylling caprese, der er fyldt kyllingebryst med mozzarella og tomat. Laves nemt færdig i ovnen og smager fantastisk.
Kylling caprese har fået sit navn efter den italienske salat med mozzarella, tomat og basilikum.
Og det er da også netop de tre ingredienser, som du fylder i kyllingebrystfileter, og derefter steger på pande og i ovn.
Du kan roligt glæde dig til denne kyllingeret, da den altså smager vidunderligt.
Opskriften er beregnet til to personer, men du kan nemt gange den op ved at bruge knappen under mængde i boksen herunder.
Opskrift på kylling caprese
Ingredienser
- 2 kyllingebrystfileter
- salt og friskkværnet peber
- ½ kugle mozzarella
- 2 cocktailtomater skåret i skiver
- basilikum frisk
- olie til stegning
Sådan gør du
- Skær en lomme i hvert kyllingebryst, krydr med salt og friskkværnet peber.
- Fordel ost, tomater og hele basilikumblade indeni i kyllingebrysterne, heraf navnet kylling caprese.
- Varm olie op på en pande og brun dem på begge sider, krydr med salt og friskkværnet peber.
- Læg dem i et ovnfast fad og sæt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i ca. 20 minutter, til de fyldte kyllingefileter er netop gennemstegte.
Næringsindhold
Noter
Kylling caprese tages ud af ovnen og serveres straks.
Tilbehør kan være brasede kartofler og en lækker salat med spidskål. Eller hvad du nu har lyst til.
Se flere lækre kyllingeopskrifter:
Kylling i fad med bacon, maste kartofler og spinat i fløde
Kom med din kommentar