Her får du en god opskrift på fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke. Fyldet består bla. af flødeost og champignon. Nemme at lave.
Fyldte kyllingebrystfileter er altid lækkert, og faktisk er de så gode, at de sagtens også kan bruges som mad til gæster.
Her får du kyllingefileter, der er fyldt med flødeost, champignon og soltørrede tomater. Inden stegning vendes kyllingefileterne i sød chilisauce.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer. Men brug knapperne under mængde i opskriften til at justere op til eks. fire personer.
Opskrift på fyldte kyllingebrystfileter
Ingredienser
- 2 kyllingebrystfileter
- salt og friskkværnet peber
- ½ pakke flødeost naturel
- 2-3 champignon hakkede
- 3-4 soltørrede tomater hakkede
- 1 fed hvidløg presset
- 1 pakke parmaskinke
- sød chilisauce
- 1 citron
Sådan gør du
- Bland flødeost, hakkede soltørrede tomater, hakkede champignon, presset hvidløg, salt og friskkværnet peber sammen. Skær en lomme i hvert kyllingebrystfilet, men pas på ikke at skære hele vejen igennem.
- Krydr indvendigt i lommen med salt og friskkværnet peber og fordel fyldet i dem.
- Krydr udenpå kyllingebrystfileterne med lidt salt og friskkværnet peber, vikl parmaskinken godt om, så det holder lommerne i kyllingebrystfileterne sammen.
- Dyp de fyldte kyllingebrystfileter i sød chilisauce og kom dem på en varm pande med lidt olie.
- Pres citronsaft over og brun dem af.
- Læg de fyldte kyllingefileter i et ovnfast fad og steg dem færdigt i ovnen ved 180 grader i ca. 20-30 minutter - til de er gennemstegte.
Næringsindhold
Noter
De fyldte kyllingebrystfileter serveres straks, og tilbehør kan være brasede kartofler og en sund spidskålssalat.
Eller prøv med en coleslaw til kyllingefileterne.
Kom med din kommentar