• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Tilbehør

brasede kartofler
Brasede kartofler, eller brasekartofler, er lækkert tilbehør til blandt andet wienerschnitzler. Og så er kartoflerne meget nemme at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Brasede kartofler - sådan laver du brasekartofler

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Brasede kartofler er altid populære som tilbehør, og de er nemme at lave. Her er en god og gedigen grundopskrift på brasekartofler.
  2. Opskrift på brasede kartofler
  3. Brasede kartofler
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Noter
5 fra 1 bruger

Brasede kartofler er altid populære som tilbehør, og de er nemme at lave. Her er en god og gedigen grundopskrift på brasekartofler.

Brasede kartofler er noget at det mest klassiske tilbehør, og de er altså super nemme at lave.

Her steges de skivede kartofler på en pande indtil de gennemstegte og møre, hvorefter de er klar til servering.

Du kan vælge at skrælle kartofler eller lade være - det er op til dig. Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på brasede kartofler

brasede kartofler

Brasede kartofler

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Tid: 30 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 800 g kartofler skrællet og skåret i tynde skiver
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber gerne flagesalt

Sådan gør du 

  • Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Dup kartoflerne tørre i et rent viskestykke.
  • Varm lidt olie op på en pande og steg kartoflerne til de begynder at få lidt farve, ved høj varme, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Skru ned og steg de brasede kartofler videre ved lav/middel varme, til kartoflerne er helt møre og lækre. Smag dine brasekartofler til med salt og peber.

Noter

De brasede kartofler serveres straks, og brasekartofler er perfekte til wienerschnitzler og mange andre retter. Velbekomme.

Se også disse opskrifter med kartofler:

Super nemme flødekartofler i ovn

Nem og lækker kartoffelmos

« Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt
Wienerschnitzel med brasede kartofler »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med wienerschnitzel med dreng

Wienerschnitzel med brasede kartofler

billede til baconruller med tomatsauce

Baconruller med tomatsauce og pasta

billede med pandekagestabel

Pandekagestabel - en stak fyldte pandekager i lag

billede med græsk kylling a la souvlaki

Græsk kylling a la souvlaki med salat og tortillas

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.