• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede til bøf i folie
Bøf i folie med en lækker sauce ovenpå bøffen. Det er skøn aftensmad, der er nem at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Bøf i folie med lækker sauce

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 18. nov, 2022

Oversigt over indhold

  1. Sådan laver du bøf i folie. Det er en nem opskrift på steak pakket ind i sølvpapir sammen med en lækker sauce. Serveres med kartofler.
  2. Opskrift på bøf i folie
  3. Bøf i folie med lækker sauce
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
4.80 fra 5 brugere

Sådan laver du bøf i folie. Det er en nem opskrift på steak pakket ind i sølvpapir sammen med en lækker sauce. Serveres med kartofler.

Bøf i folie er nem og lækker aftensmad, hvor du tilbereder en steak i en pakke, der bages i ovnen.

Her kommes den velsmagende sauce over, og den laves blandt andet champignon og peberfrugt.

Bøffen kan eks. være af oksefilet eller oksemørbrad, men andre udskæringer kan også bruges.

Opskriften er beregnet til fire personer med en pakke til hver.

Opskrift på bøf i folie

billede til bøf i folie

Bøf i folie med lækker sauce

4.80 fra 5 brugere
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 bøffer af oksefilet eller -mørbrad
  • 2 spsk. olie
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 løg hakket
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 4 tomater i tern
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 grøn peberfrugt i tern
  • 150 g champignon i skiver
  • 1 tsk. paprika
  • 2½ dl fløde
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Opvarm olie på en pande og brun dine bøffer men kun til overfladen får lidt stegeskorpe.
  • Læg kødet på fire store stykker folie.
  • Kom grøntsagerne på panden og svits dem, tilsæt derefter (madlavnings)fløde, paprika, salt og friskkværnet peber.
  • Lad saucen simre i 5 minutter.
  • Fordel saucen på bøfferne og luk alle hjørnerne af stanniolen sammen, så det danner en høj spids.
  • Bøf i folie skal nu i ovnen ved 275 °C i 10 minutter.

Næringsindhold

Bøf i folie med lækker sauce
Mængde pr. portion
Kalorier
644
% Daglig værdi*
Fedt
 
51
g
78
%
Mættet fedt
 
24
g
150
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
20
g
Kolesterol
 
162
mg
54
%
Natrium
 
688
mg
30
%
Kalium
 
1036
mg
30
%
Kulhydrater
 
14
g
5
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
9
g
10
%
Protein
 
35
g
70
%
Vitamin A
 
3047
IU
61
%
Vitamin C
 
84
mg
102
%
Calcium
 
80
mg
8
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Bøf i folie med lækker sauce serveres sammen kartofler, og det evt. være disse lækre ovnbagte kartofler. Måske også med en lille salat.

Se flere opskrifter

  • billede til kalvebøffer med kantareller og dijondressing
    Kalvebøffer med kantareller og dijondressing
  • billede til opskrifter med hakket oksekød
    Opskrifter med hakket oksekød
  • billede til pandebøf med kartoffelbåde
    Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)
  • billede med pariserbøf
    Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
« Frikadunser i karrysovs med perlespelt
Kyllingelår i ovn med sød chili og nudelsalat »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede til baconruller med tomatsauce

Baconruller med tomatsauce og pasta

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

Italiensk lammesteg a la Elsebeth Gerner Nielsen, rødvins-:flødesauce og rosenkålssalat

Italiensk lammesteg med rødvinssauce og rosenkålssalat

billede med æbleflæsk

Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.