• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Newyorkerbyheart.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Om
×

Forside » Opskrifter » Pastaretter

billede med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon
Pasta med svampe, asparges, tomater og bacon er en lækker pastaret, der også er ret hurtig at tilberede. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pasta med svampe, asparges og bacon

Udgivet af Newyorker By Heart. Opdat.: 17. maj 2022

Gå til opskrift Udskriv

Hop ned i opskrift

  1. Lav en lækker ret med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon. En dejlig nem opskrift på aftensmad og pastaret med champignon.
  2. Opskrift på pasta med svampe
  3. Pasta med svampe
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter

Lav en lækker ret med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon. En dejlig nem opskrift på aftensmad og pastaret med champignon.

Pasta med svampe er en klassisk ret fra det italienske køkken, og du kan bruge macaroni, fettuccine, penne eller lige hvad du synes af pasta.

De enkelte mængder kan varieres efter smag og behag, og denne pastaret rækker til fire personer.

Opskrift på pasta med svampe

billede med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon

Pasta med svampe

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g macaroni
  • 3 skalotteløg finthakket, eller et almindelig løg
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 150 g bacon skåret i tern
  • 1 bakke champignon i skiver
  • 1 bdt. asparges det nederste knækket af og resten skåret i mindre stykker
  • 8 tomater San Marzano, skåret i kvarte
  • 1 citron fintrevet citronskal af 1 økologisk citron
  • citronsaft saft af ½ citron
  • 1 tsk. oregano gerne frisk
  • 3 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber
  • parmesan frisk, kan udelades

Sådan gør du
 

  • Pasta med svampe: Steg bacontern til de bliver sprøde, lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  • Behold baconfedtet på panden og brug det til at stege i, hvis der ikke er ret meget, så tilsæt lidt olivenolie.
  • Sauter løget til det bliver blødt og tilsæt svampene, krydr med salt og friskkværnet peber og lad det stege i et par minutter under omrøring.
  • Tilsæt hvidløg og asparges og lad det stege med i et minuts tid.
  • Hæld fløde ved sammen med citronskal, citronsaft, tomater og oregano.
  • Bland det hele godt sammen og krydr igen med lidt salt og friskkværnet peber. Lad det koge op og lad fløden koge lidt ind, så det tykner lidt.
  • Smag til og drys med det sprøde bacon.
Følg på FacebookFølg @newyorkerbyheart og få mere inspiration

Næringsindhold

Næringsindhold
Pasta med svampe
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Pasta med svampe serveres straks - gerne sammen med et lækkert stykke brød.

Husk altid, at det er saucen til der skal vente på pastaen og ikke omvendt. Sauce kan altid lige lunes igen, mens pasta, der står, bliver virkelig kedeligt, så det er med at time det.

Se flere lækre pastaretter:

Pastasalat med kylling og grøntsager

Opskrift på lasagne - hjemmelavet og italiensk

Lækker spaghetti carbonara med hvidløg

« Laks Walewska med kartoffelmos, sovs og rejer
Cowboygryde med oksekød og chili »

Flere opskrifter

billede med kokossmåkager med chokolade

Lækre kokossmåkager med chokolade

billede med hummus

Lækker og nem hummus opskrift med kikærter

Nutella cookies

Nutella cookies - lækre kager med Nutella

et billede med langtidsstegt ribbensteg

Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer

billede med karrysovs

Karrysovs - opskrift på Danmarks bedste karrysauce

manhattanstyle strawberry cheesecake

Manhattanstyle strawberry cheesecake

Læserinteraktioner

Har du noget på hjerte om opskriften? Så skriv det her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv opskriften din stemme




Primær Sidebar

Søg opskrift

Senest tilføjet

  • Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer
  • Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen
  • Ciabatta - sådan bager du det italienske brød
  • Lækker sandkage med revet citronskal
  • Lækker hindbærroulade på 20 minutter
  • Bananmuffins med chokolade og kokos
  • Havregrynsboller - nemme morgenboller
  • Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker
  • Trøfler med kokos lavet af kagerester
  • Hindbærsnitter - hjemmelavet kage med hindbær

Savner du en bestemt opskrift?

Er du på jagt efter en konkret opskrift fra Newyorker By Heart? Så send en mail til os på hej@newyorkerbyheart.dk - så finder vi hurtigt opskriften frem til dig her på siden.

Om denne side

newyorker by heart logoPå denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.