• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede med omelet
En klassisk og lækker omelet der kan serveres som den er, eller fyldes med skinke, kylling og meget andet. Foto: iStock.com.

Sådan laver du den bedste omelet

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Omelet er en klassisk ret til både morgenmad, brunch, frokost og let aftensmad. Her er den rigtige opskrift på omeletter med eller uden fyld.
  2. Opskrift på omelet
  3. Sådan laver du den bedste omelet
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
4.50 fra 2 brugere

Omelet er en klassisk ret til både morgenmad, brunch, frokost og let aftensmad. Her er den rigtige opskrift på omeletter med eller uden fyld.

Omelet med eller uden fyld. Uanset hvad, så er omeletter altid populær mad, og de er jo både hurtige og nemme at lave.

Her er den klassiske opskrift med æg og lidt vand, og den er klar på minutter.

Steg din omelet i en smule olie på en varm pande, og nyd den uden fyld - eller fyld den med skinke, kylling, spinat, rucola eller noget helt femte. Det er op til dig.

Dog bør du altid klippe lidt purløg over dine omeletter inden servering.

Opskriften er beregnet til en person.

Opskrift på omelet

billede med omelet

Sådan laver du den bedste omelet

4.50 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Fransk
Tid: 10 minutter min
Antal: 1 person

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 spsk. vand eller mælk
  • olie til stegning
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Kom de to æg i en lille skål, og pisk æggene sammen med lidt vand. Du kan også bruge mælk til din omelet.
  • Pisk æggemassen let sammen med en gaffel og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Varm en pande godt op, og hæld en smule olie på panden.
  • Hæld æggemassen i panden og steg nu omeletten i ca. halvandet minut.
  • Her kan du nu lægge lidt fyld på omeletten, og det kan være spinat, løg, rucula, peberfrugt eller eks. purløg. Lige hvad du synes. Kom fyldet på lige efter æggemassen har sat sig, og det tager få sekunder.
  • Fold så omeletten sammen på midten, steg 15 sekunder mere og anret straks.

Næringsindhold

Sådan laver du den bedste omelet
Mængde pr. portion
Kalorier
130
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige omelet serveres straks, og den er altså god til såvel morgenmad, en brunch, frokost eller som let aftensmad.

Er omeletten et hovedmåltid, kan den fyldes med skiver af stegt kyllingebryst, skinke, spinat, dampet broccoli, spidskål og meget andet.

Se flere lækre opskrifter med æg:

Æggekage bagt i ovn med bacon og tomat

Koge æg: Sådan koger du blødkogt æg med succes

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa

« Braiseret oksebov med rødvinssauce som simreret
Grønne asparges - sådan skal de koges og dampes »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med bøf med spejlæg

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa

billede med boller i selleri

Boller i selleri med ris eller kartofler

billede med glaseret skinke

Kogt glaseret skinke i ovn - nem opskrift

græsk gyros med kylling og tzatziki

Græsk gyros med kylling og tzatziki

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.