• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede med bøf med spejlæg
Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa er en hurtig og nem ret til aftensmad, og det smager altså virkelig godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her får du en nem opskrift på bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa. Det er en dejlig og lækkert ret til aftensmad, der er hurtig at lave.
  2. Opskrift på bøf med spejlæg
  3. Bøf med spejlæg
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Her får du en nem opskrift på bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa. Det er en dejlig og lækkert ret til aftensmad, der er hurtig at lave.

Bøf med spejlæg på toastbrød er dejlig aftensmad, der ikke tager lang tid at lave.

Her toppes toastbrød med salat, en bøf, spejlæg og tomatsalsa, og det giver altså en lækker lille ret.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er jo nem at gange op. Brug evt. knapperne under Antal i opskriftsboksen.

Opskrift på bøf med spejlæg

billede med bøf med spejlæg

Bøf med spejlæg

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 30 minutter min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 350 g hakket oksekød
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 løg skåret i skiver
  • 250 g champignon skåret i skiver
  • HP Sauce
  • salat efter eget valg
  • 1 bakke cherrytomater eller San Marzano tomater, skåret i tern
  • Lidt figenbalsamico
  • Lidt olivenolie
  • flagesalt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum blade, hakket
  • 2 æg
  • 2 skiver toast fuldkornstoast

Sådan gør du 

  • Varm lidt olie op på en pande og kom løg på, lad dem sautere lidt.
  • Når de er blevet bløde, tilsættes champignon og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Steg til væden fra champignon er fordampet. Stil til side.
  • Del det hakkede kød i to lige store portioner og form til to bøffer, krydr med salt og friskkværnet peber. Steg bøfferne i lidt olie, til de er som ønsket, ca. 4-5 minutter på hver side.
  • Bland tomater, figenbalsamico, olivenolie, salt, friskkværnet peber og basilikum sammen.
  • Spejl æggene - jeg spejler dem altid på begge sider, men gør som du har lyst til. Krydr dem med salt og friskkværnet peber.
  • Anretning af bøf med spejlæg: Rist brødet og læg på to tallerkner, kom salat ovenpå.
  • Fordel champignon-blanding ovenpå og kom HP Sauce ovenpå.
  • Flæk bøfferne og læg dem ovenpå, derefter spejlæg og slut af med tomatsalsa.

Næringsindhold

Bøf med spejlæg
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Bøf med spejlæg serveres straks, og den udgør et fint lille måltid.

Se flere lækre madopskrifter:

Alt i et fad med hakkebøffer og kartofler

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

Millionbøf - dansk kødsovs med kartoffelmos

« Karrysovs - opskrift på Danmarks bedste karry sauce
Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med squashfrikadeller

Verdens bedste squashfrikadeller

billede til langtidsstegt tykkam med stout

Langtidsstegt tykkam med stout lavet i ovn

svinemørbrad i fad

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

mormors koteletter i fad med champignon

Mormors koteletter i fad med champignon

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.