• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa
billede med bøf med spejlæg
Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa er en hurtig og nem ret til aftensmad, og det smager altså virkelig godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa. Det er en dejlig og lækkert ret til aftensmad, der er hurtig at lave.

Bøf med spejlæg på toastbrød er dejlig aftensmad, der ikke tager lang tid at lave.

Her toppes toastbrød med salat, en bøf, spejlæg og tomatsalsa, og det giver altså en lækker lille ret.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er jo nem at gange op. Brug evt. knapperne under Antal i opskriftsboksen.

Opskrift på bøf med spejlæg

billede med bøf med spejlæg

Bøf med spejlæg

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 350 g hakket oksekød
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 løg skåret i skiver
  • 250 g champignon skåret i skiver
  • HP Sauce
  • salat efter eget valg
  • 1 bakke cherrytomater eller San Marzano tomater, skåret i tern
  • Lidt figenbalsamico
  • Lidt olivenolie
  • flagesalt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum blade, hakket
  • 2 æg
  • 2 skiver toast fuldkornstoast
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm lidt olie op på en pande og kom løg på, lad dem sautere lidt.
  • Når de er blevet bløde, tilsættes champignon og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Steg til væden fra champignon er fordampet. Stil til side.
  • Del det hakkede kød i to lige store portioner og form til to bøffer, krydr med salt og friskkværnet peber. Steg bøfferne i lidt olie, til de er som ønsket, ca. 4-5 minutter på hver side.
  • Bland tomater, figenbalsamico, olivenolie, salt, friskkværnet peber og basilikum sammen.
  • Spejl æggene - jeg spejler dem altid på begge sider, men gør som du har lyst til. Krydr dem med salt og friskkværnet peber.
  • Anretning af bøf med spejlæg: Rist brødet og læg på to tallerkner, kom salat ovenpå.
  • Fordel champignon-blanding ovenpå og kom HP Sauce ovenpå.
  • Flæk bøfferne og læg dem ovenpå, derefter spejlæg og slut af med tomatsalsa.

Næringsindhold

Bøf med spejlæg
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Bøf med spejlæg serveres straks, og den udgør et fint lille måltid.

Se flere lækre madopskrifter:

Alt i et fad med hakkebøffer og kartofler

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

Millionbøf - dansk kødsovs med kartoffelmos

Se disse opskrifter:

  • Laks med bacon og pasta
  • Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden
  • Nem kyllingefrikasse med ris eller pasta
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Kalkungryde med grønne peberkorn

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

et billede med twix cookies

Du vil knuselske disse Twix cookies

billede til kylling med hvidløg, chili og pasta

Kylling med hvidløg, chili og pasta

billede med rosenkålssalat

Rosenkålssalat med æble og avocado

billede med oksekødsgryde

Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt

billede med tunsalat med æg og rejer

Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost

sellerisuppe

Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri

billede med andesovs

Andesovs - nem opskrift på lækker andesauce

billede med verdens bedste dressing

Verdens bedste dressing med balsamico

billede til nøddekage med chokolade

Nøddekage med chokolade

billede med gazpacho

Gazpacho - lækker kold spansk tomatsuppe

billede med italiensk kalvegryde

Italiensk kalvegryde med aubergine

billede med marineret svinemørbrad

Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg

billede til ovnbagte kartoffelbåde

Ovnbagte kartoffelbåde - nemme kartofler i ovn

billede til grønkålssalat med æble

Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble

sunde havregrynskager

Sunde havregrynskager med fuldkorn

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required