Her får du en nem opskrift på bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa. Det er en dejlig og lækkert ret til aftensmad, der er hurtig at lave.
Bøf med spejlæg på toastbrød er dejlig aftensmad, der ikke tager lang tid at lave.
Her toppes toastbrød med salat, en bøf, spejlæg og tomatsalsa, og det giver altså en lækker lille ret.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er jo nem at gange op. Brug evt. knapperne under Antal i opskriftsboksen.
Opskrift på bøf med spejlæg
Ingredienser
- 350 g hakket oksekød
- salt og friskkværnet peber
- 2 løg skåret i skiver
- 250 g champignon skåret i skiver
- HP Sauce
- salat efter eget valg
- 1 bakke cherrytomater eller San Marzano tomater, skåret i tern
- Lidt figenbalsamico
- Lidt olivenolie
- flagesalt og friskkværnet peber
- 1 håndfuld basilikum blade, hakket
- 2 æg
- 2 skiver toast fuldkornstoast
Sådan gør du
- Varm lidt olie op på en pande og kom løg på, lad dem sautere lidt.
- Når de er blevet bløde, tilsættes champignon og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Steg til væden fra champignon er fordampet. Stil til side.
- Del det hakkede kød i to lige store portioner og form til to bøffer, krydr med salt og friskkværnet peber. Steg bøfferne i lidt olie, til de er som ønsket, ca. 4-5 minutter på hver side.
- Bland tomater, figenbalsamico, olivenolie, salt, friskkværnet peber og basilikum sammen.
- Spejl æggene - jeg spejler dem altid på begge sider, men gør som du har lyst til. Krydr dem med salt og friskkværnet peber.
- Anretning af bøf med spejlæg: Rist brødet og læg på to tallerkner, kom salat ovenpå.
- Fordel champignon-blanding ovenpå og kom HP Sauce ovenpå.
- Flæk bøfferne og læg dem ovenpå, derefter spejlæg og slut af med tomatsalsa.
Næringsindhold
Noter
Bøf med spejlæg serveres straks, og den udgør et fint lille måltid.
Se flere lækre madopskrifter:
Alt i et fad med hakkebøffer og kartofler
Kom med din kommentar