Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kyllingefad med bacon
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
500
g
kyllingebrystfileter
afpudset og halveret
▢
salt og friskkværnet peber
▢
2
tsk.
Herbamare
grøntsagsbouillon, eller 1 alm. bouillonterning
▢
½
liter
fløde
du kan selvfølgelig bruge madlavningsfløde, hvis du hellere vil det
▢
1
spsk.
sennep
gerne en dijon
▢
2
fed
hvidløg
presset
▢
2
spsk.
soja
▢
1
pakke
bacon
i skiver
▢
2
håndfulde
mozzarella
revet, eller anden ost
▢
3
spsk.
persille
finthakket
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom fløde, bouillon, soya og sennep i en gryde, bland det sammen og bring det i kog.
Tag det af varmen og rør hvidløg i.
Kom de halverede kyllingestykker i et ovnfast fad og drys med salt og friskkværnet peber.
Hæld den varme sauce over og sæt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i 30 minutter.
Imens steges bacon sprødt og afdryppes på køkkenrulle. Skær det i mindre stykker.
Når de 30 minutter er gået, drysses ost og bacon over retten og det sættes tilbage i ovnen i 15 minutter.
Tag dit kyllingefad med bacon ud og drys med finthakket persille.
Næringsindhold
Kyllingefad med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
938
% Daglig værdi*
Fedt
85
g
131
%
Mættet fedt
42
g
263
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
9
g
Enkelumættet fedt
28
g
Kolesterol
280
mg
93
%
Natrium
1914
mg
83
%
Kalium
500
mg
14
%
Kulhydrater
6
g
2
%
Kostfibre
0.4
g
2
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
39
g
78
%
Vitamin A
2451
IU
49
%
Vitamin C
7
mg
8
%
Calcium
236
mg
24
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]