Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce er lækker mad, der er nem at lave. Her får du den hurtige opskrift til pande og ovn.
Du skal prøve disse lækre stykker kyllingeinderfilet med bacon, og de er super nemme at lave.
Kyllingestykkerne vendes med en sød chilisauce, og tilsammen smager det altså himmelsk godt. Og så er kyllingeinderfilet jo meget mør.
Se også: Helstegt kylling i ovn med stegetid og temperatur
Tilbehør kan være en lækker pastasalat, som du får opskriften på længere nede - eller server dem bare med brasede kartofler og en lækker spidskålssalat.
Her er der beregnet tre stykker kylling og bacon til hver, men det kan du jo lave som du synes.
Opskrift på kyllingeinderfilet med bacon
Ingredienser
- 12 stk. kyllingeinderfilet
- 12 skiver bacon
- 1 deciliter sød chilisauce
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Til kyllingeinderfilet med bacon starter du med, at fjerne senen i kyllingeinderfileterne.
- Drys dem derefter med salt og friskkværnet peber på begge side.
- Hæld sød chilisauce i en dyb tallerken og vend kyllingestykkerne i det.
- Vikl derefter en skive bacon om hver.
- Brun dem af på begge sider på en tør pande, læg på en bageplade og sæt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 10-15 minutter.
Næringsindhold
Tips
De færdigstegte stykker kyllingeinderfilet med bacon kan serveres sammen med denne lækre pastasalat.
400 gram pasta, gerne parfalle
3 gulerødder i små tern
1 stor snack peber i små tern
½ squash i kvarte stykker
½ agurk, uden kerner i tern
½ bakke cherrytomater, halverede
1 glas sorte oliven uden sten, halverede
Lidt emmentaler skåret i små tern
Det hele blandes sammen og serveres koldt - gerne med en lækker dressing eller blot lidt olie og citronsaft.
Kom med din kommentar