• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Fisk og skaldyr » Laks med bacon og pasta
laks med bacon og pasta
Laks med bacon og pasta er en skøn pastaret, som alle kan lide. God som hurtig hverdagsmad, men også en fin ret i weekenden. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Laks med bacon og pasta

Opdateret: 5. okt 2023 · Udgivet: 5. okt 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook9PinterestMessengerEmailPrintSMS
9
SHARES
Gå til opskrift

Få en lækker opskrift på laks med bacon og pasta. En skøn og nem pastaret med laks, bacon , champignon og pasta. Nem og hurtig aftensmad.

Laks med bacon og pasta er en nem og hurtig hverdagsret, der kan laves på under en halv time.

Du skal beregne et stykke laks til hver person, og laksestykkerne må gerne veje ca. 125-150 gram stykket. Du kan eventuelt fjerne skindet inden bacon vikles omkring laksestykkerne.

Se også: Laks i ovn - så nemt laver du perfekt ovnbagt laks

Opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op til flere. Lav gerne lakseretten med frisk pasta, men en tørret pasta er selvfølgelig også fin.

Opskrift på laks med bacon

laks med bacon og pasta

Laks med bacon og pasta

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 laksefileter uden skind og ben
  • 4 skiver bacon
  • salt og friskkværnet peber gerne citronpeber
  • 1 skalotteløg finthakket
  • 250 g champignon skåret i tynde skiver
  • 2 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 dl hvidvin tør
  • 2 dl madlavningsfløde eller piskefløde
  • 200 g pasta gerne en frisk pasta
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til laks med bacon og pasta starter du med, at duppe laksefileterne tørre og krydre dem med salt og citronpeber.
  • Vikl to stykker bacon om hver laksefilet og steg dem i olie og lidt smør på alle sider, så bacon bliver sprødt og gyldent. Stegetid i alt ca. 10-12 minutter - alt efter størrelse og tykkelse på laksen.
  • Smelt lidt smør på en pande og sauter skalotteløg til de bliver bløde, men uden at de tager farve.
  • Tilsæt champignon og lad det svitse til al den væde de afgiver koge ind og de begynder at blive gyldne.
  • Tilsæt hvidløg og lad det stege med i et halvt minuts tid, rør i det, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Hæld hvidvin ved og lad det koge ind, til det er næsten væk.
  • Tilsæt så fløde og lad det koge, til det tykner, smag til.
  • Kog pasta efter anvisning på emballagen, til den er al dente. Hæld vandet fra og vend pastaen i saucen.

Næringsindhold

Laks med bacon og pasta
Mængde pr. portion
Kalorier
1015
% Daglig værdi*
Fedt
 
47
g
72
%
Mættet fedt
 
25
g
156
%
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
12
g
Kolesterol
 
182
mg
61
%
Natrium
 
2012
mg
87
%
Kalium
 
1418
mg
41
%
Kulhydrater
 
86
g
29
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
10
g
11
%
Protein
 
53
g
106
%
Vitamin A
 
1521
IU
30
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
121
mg
12
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Tips

Laks med bacon og pasta serveres straks, og gerne sammen med et stykke ciabattabrød. Velbekomme.

Se også: Pandestegt laks med citron- og flødesauce

Se disse opskrifter:

  • Wok med skinke og mangochutney
  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Kartoffelfad med hakket kød og grøntsager
  • Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt
  • Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer
  • Pasta med tigerrejer og tomater

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Smørkage med marcipan og chokolade

Smørkage med marcipan og chokolade

Grøntsagslasagne med ricotta a la Newyorkerbyheart

Grøntsagslasagne med ricotta (kødfri)

et billede med lagkage med hindbær og makroner

Lækker lagkage med hindbær, makron og flødeskum

Pasta a la creme med porre og laks

Pasta a la creme med porre og laks

billede med gammeldags franskbrød

Franskbrød

billede med sheperds pie

Sheperds pie - kødtærte med kartoffelmos

billede med thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

billede med grønkål til grønlangkål

Sønderjysk grønlangkål med kartofler

butterdejsstang

Lækker butterdejsstang med broccoli og flødeost

billede med kyllingesalat med rhode island dressing

Kyllingesalat med Rhode Island dressing

øllebrød

Opskrift på øllebrød lavet fra bunden

billede med sprøde kartoffelchips i mikroovn

Sprøde kartoffelchips i mikroovn

billede med grove pitabrød

Hjemmebagte grove pitabrød (nem opskrift)

billede til baconruller med tomatsauce

Baconruller med tomatsauce og pasta

billede til nøddekage med chokolade

Nøddekage med chokolade

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required