• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
billede til fyldt mørbrad med mozzarella
En lækker og fyldt mørbrad med mozzarella, der er en skøn ret til aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

Opdateret: 17. maj 2023 · Udgivet: 17. maj 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook9PinterestMessengerEmailPrintSMS
9
SHARES
Gå til opskrift

Så nemt laver du fyldt mørbrad med mozzarella. En lækker opskrift på svinemørbrad, der fyldes med ost og omvikles med skiver af bacon.

Fyldt mørbrad med mozzarella er en nem og lækker hverdagsret, som dog sagtens også kan serveres som lækker gæstemad.

Her fyldes en hel svinemørbrad med mozzarella, hvorefter den omvikles med bacon. Det giver kødet en virkelig god smag, og mørbraden bliver ikke tør.

Se også: Luksus mørbradgryde med pølser og champignon

Mørbraden kan fyldes med små kugler af mozzarella, men du kan også bruge en almindelig mozzarella ost, der enten brækkes eller skæres i mindre stykker.

Den fyldte svinemørbrad kan serveres sammen med kartofler og en salat, og opskriften er beregnet til 4 personer.

Opskrift på fyldt mørbrad

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 40 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad afpudses for sølvsene og fedt
  • 150 gram mozzarella gerne de små mozzarellakugler
  • 1 håndfuld basilikum
  • salt og friskkværnet peber
  • 125 gram bacon i skiver
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Fyldt mørbrad laver du ved at afpudse en svinemørbrad for sølvsene og fedt. Flæk derefter mørbraden på langs med en skarp kniv.
  • Læg en frysepose over, og bank kødet let ud med en kødhammer, kagerulle eller lignende.
  • Krydr kødet med salt og friskkværnet peber.
  • Fordel mozzarella sammen med friske blade basilikum. Brug gerne de små mozzarellakugler, men en almindelig mozzarella i mindre stykker kan også anvendes.
  • Luk mørbraden sammen, og vikl skiver af bacon omkring. Bind også den fyldte svinemørbrad med bomuldssnor.
  • Brun den hurtigt hele vejen rundt i olie på en varm pande, og læg den derefter i et ovnfast fad.
  • Steges i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 18 minutter.

Næringsindhold

Fyldt mørbrad med mozzarella
Mængde pr. portion
Kalorier
406
% Daglig værdi*
Fedt
 
24
g
37
%
Mættet fedt
 
10
g
63
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
9
g
Kolesterol
 
148
mg
49
%
Natrium
 
1103
mg
48
%
Kalium
 
690
mg
20
%
Kulhydrater
 
1
g
0
%
Kostfibre
 
0.01
g
0
%
Sukker
 
0.4
g
0
%
Protein
 
44
g
88
%
Vitamin A
 
291
IU
6
%
Vitamin C
 
0.1
mg
0
%
Calcium
 
200
mg
20
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Fyldt mørbrad må gerne hvile 10-15 minutter inden udskæring. Læg den utildækket på et skærebræt.

Ved servering skæres mørbraden i passende skiver.

Se også: Hel svinemørbrad i ovn - den sikre opskrift

Den ostefyldte svinemørbrad kan serveres med stegte kartofler og en lækker broccolisalat.

Se disse opskrifter:

  • Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce
  • Italienske wraps med skinke og mozzarella
  • Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Wraps med kylling, avocado, bacon og mango

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med brownie bagt i kop

Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut

billede til hjemmelavede kødboller

Hjemmelavede kødboller til suppe

billede med grillet kylling på dåse

Sådan laver du grillet kylling på dåse

billede til spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

Chokokage med banancreme og chokolademousse

Chokokage med banancreme og chokolademousse

Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme

Koteletter med spidskål i rygeostcreme

spaghetti med kødsovs

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

billede til opskrifter med blomkål

Opskrifter med blomkål - lækre blomkålsretter

ris med rosiner til suppe

Ris med rosiner til suppe

billede med farserede porrer

Farserede porrer - opskrift på indbagt porre

Kyllingekødboller

Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

billede med hjemmelavede hvidløgsflutes

Opskrift på hjemmelavet hvidløgsflute

billede til kanelgifler

Kanelgifler med lækker creme og remonce

billede til æggemuffins med bacon

Æggemuffins med bacon

billede med kanelsneglekage

Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required