Her er en lækker opskrift på koteletter i fad med grøntsager, der laves med champignon, gulerødder, majs og løg. Serveres med kogte ris.
Koteletter i fad med grøntsager sættes på bordet i mange danske hjem, og her er en god opskrift med bla. champignon og gulerødder.
Køb gode svinekoteletter, gerne lidt tykke, og grøntsagerne kan sagtens varieres efter smag og behag.
Se også: Nem aftensmad - nemme hverdagsretter
Så denne ret med mad i fad er faktisk en god mulighed for, at få ryddet lidt ud i grøntsagsskuffen i køleskabet.
Opskriften på svinekoteletter i fad er beregnet til fire personer.
Opskrift på koteletter i fad
Ingredienser
- 4 koteletter
- 1 ds. majs
- 4 gulerødder skåret i tynde skiver på skrå
- 250 g champignon i skiver
- 1 løg hakket
- 3 fed hvidløg finthakket
- 1 ds. hakkede tomater
- fløde
- salt og friskkværnet peber
- timian evt. tørret
- paprika
Sådan gør du
- Til koteletter i fad starter du med, at krydre koteletterne med salt, peber, tørret timian og paprika, hvorefter de brunes i lidt olie på panden.
- Læg koteletterne i et ovnfast fad.
- Kom gulerødder på panden (tilsæt evt. lidt mere olie) og svits dem lidt.
- Tilsæt løg, hvidløg og champignon.
- Derefter majs, hakkede tomater, lidt fløde, salt og friskkværnet peber.
- Hæld det over koteletterne og sæt dine koteletter i fad med grøntsager i ovnen i ca. 30 minutter ved 180 grader.
Næringsindhold
Noter
Koteletter i fad med grøntsager serveres straks, og gerne sammen med kogte ris. En god kartoffelmos er dog også fin til retten.
Se flere lækre opskrifter på god mad:
Gratinerede svinekoteletter på kartoffelbund
Kom med din kommentar