• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Koteletter i fad med grønsager og ris
et billede med koteletter i fad
Koteletter i fad er en klassisk middagsret, der her er lavet svinekoteletter, majs gulerødder og champignon. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Koteletter i fad med grønsager og ris

Opdateret: 7. sep 2023 · Udgivet: 16. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her er en lækker opskrift på koteletter i fad med grøntsager, der laves med champignon, gulerødder, majs og løg. Serveres med kogte ris.

Koteletter i fad med grøntsager sættes på bordet i mange danske hjem, og her er en god opskrift med bla. champignon og gulerødder.

Køb gode svinekoteletter, gerne lidt tykke, og grøntsagerne kan sagtens varieres efter smag og behag.

Se også: Nem aftensmad - nemme hverdagsretter

Så denne ret med mad i fad er faktisk en god mulighed for, at få ryddet lidt ud i grøntsagsskuffen i køleskabet.

Opskriften på svinekoteletter i fad er beregnet til fire personer.

Opskrift på koteletter i fad

et billede med koteletter i fad

Koteletter i fad

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 4 koteletter
  • 1 ds. majs
  • 4 gulerødder skåret i tynde skiver på skrå
  • 250 g champignon i skiver
  • 1 løg hakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 1 ds. hakkede tomater
  • fløde
  • salt og friskkværnet peber
  • timian evt. tørret
  • paprika
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til koteletter i fad starter du med, at krydre koteletterne med salt, peber, tørret timian og paprika, hvorefter de brunes i lidt olie på panden.
  • Læg koteletterne i et ovnfast fad.
  • Kom gulerødder på panden (tilsæt evt. lidt mere olie) og svits dem lidt.
  • Tilsæt løg, hvidløg og champignon.
  • Derefter majs, hakkede tomater, lidt fløde, salt og friskkværnet peber.
  • Hæld det over koteletterne og sæt dine koteletter i fad med grøntsager i ovnen i ca. 30 minutter ved 180 grader.

Næringsindhold

Koteletter i fad
Mængde pr. portion
Kalorier
580
% Daglig værdi*
Fedt
 
38
g
58
%
Mættet fedt
 
21
g
131
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
11
g
Kolesterol
 
185
mg
62
%
Natrium
 
871
mg
38
%
Kalium
 
1340
mg
38
%
Kulhydrater
 
22
g
7
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
12
g
13
%
Protein
 
39
g
78
%
Vitamin A
 
11544
IU
231
%
Vitamin C
 
23
mg
28
%
Calcium
 
125
mg
13
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Koteletter i fad med grøntsager serveres straks, og gerne sammen med kogte ris. En god kartoffelmos er dog også fin til retten.

Se flere lækre opskrifter på god mad:

Gratinerede svinekoteletter på kartoffelbund

Opskrift på lasagne - hjemmelavet og italiensk

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde flæskesvær

Se disse opskrifter:

  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld
  • Italienske kødboller med pastasalat
  • Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo
  • Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

et billede med kylling i karry serveret på tallerken

Kylling i karry med sprøde grøntsager

billede med grissini

Grissini - opskrift på italienske brødstænger

billede med orientalsk gryderet

Orientalsk gryderet med kylling og ris

billede med Daim muffins med banan

Store Daim muffins med banan

billede med kartoffelfad

Kartoffelfad med hakket kød og grøntsager

billede med Buffalo-chicken macaroni and cheese

Himmelsk Buffalo-chicken macaroni and cheese

Bradepandekage med banan og karamelglasur

Bradepandekage med banan og karamelglasur

billede til nøddekage med chokolade

Nøddekage med chokolade

billede til kylling i stegepose

Kylling i stegepose med citron og rosmarin

billede med guf guf kage

Lækker guf guf kage - kendt som "den du ved nok"

billede med pølsebrød og hotdogbrød

Hjemmebagte pølsebrød - nemme hotdogbrød

billede med dampet broccoli

Dampet broccoli med kogetid og gode tips

billede med andesovs

Andesovs - nem opskrift på lækker andesauce

billede med hjemmebagte burgerboller

Hjemmebagte burgerboller

billede med huevos rancheros

Huevos rancheros - lækker mexicansk morgenmad

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required