Her får du den perfekte opskrift på glaseret hamburgerryg, der laves i ovn. Kødet glaseres med sennep, brun farin og ahornsirup.
Glaseret hamburgerryg er nem aftensmad, der smager super godt.
Et stykke kogt hamburgerryg glaseres med sennep, brun farin og ahornsirup, og så er det blot at stille kødet i ovnen i ca. 10 minutter.
Brug den glasererede hamburgerryg som gæstemad eller weekendmad, og et stykke på ca. 1 kilo passer til fire personer.
Opskrift på glaseret hamburgerryg
Ingredienser
- 1 hamburgerryg
- dijonsennep
- brun farin
- ahornsirup
Sådan gør du
- Kog din hamburgerryg i 40-45 minutter, alt efter størrelse, og lad den stå og trække lidt i vandet.
- Fjern nettet på hamburgerryggen.
- Beklæd et ovnfast fad med stanniol og læg hamburgerryggen ned i.
- Smør et godt lag dijonsennep på og kom derefter brun farin på. Dryp med ahornsirup og sæt i en 250 grader varm ovn i ca. 10 minutter eller sukkeret er smeltet.
- Glaseret hamburgerryg tages ud og skæres i skiver.
Noter
Glaseret hamburgerryg serveres straks, hvor kødet skæres i passende skiver.
Nyd den sammen med eks. flødekartofler og en spidskålssalat.
Se flere opskrifter:
Culottesteg med balsamico-skysauce
Kom med din kommentar