• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Sådan laver du glaseret hamburgerryg
glaseret hamburgerryg
Glaseret hamburgerryg er nem at lave, og kødet er perfekt som gæstemad eller weekendmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Sådan laver du glaseret hamburgerryg

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 1. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
FacebookPinterestMessengerEmailPrintSMS
Gå til opskrift

Her får du den perfekte opskrift på glaseret hamburgerryg, der laves i ovn. Kødet glaseres med sennep, brun farin og ahornsirup.

Glaseret hamburgerryg er nem aftensmad, der smager super godt.

Et stykke kogt hamburgerryg glaseres med sennep, brun farin og ahornsirup, og så er det blot at stille kødet i ovnen i ca. 10 minutter.

Brug den glasererede hamburgerryg som gæstemad eller weekendmad, og et stykke på ca. 1 kilo passer til fire personer.

Opskrift på glaseret hamburgerryg

glaseret hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Tid: 1 time t 10 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 hamburgerryg
  • dijonsennep
  • brun farin
  • ahornsirup
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kog din hamburgerryg i 40-45 minutter, alt efter størrelse, og lad den stå og trække lidt i vandet.
  • Fjern nettet på hamburgerryggen.
  • Beklæd et ovnfast fad med stanniol og læg hamburgerryggen ned i.
  • Smør et godt lag dijonsennep på og kom derefter brun farin på. Dryp med ahornsirup og sæt i en 250 grader varm ovn i ca. 10 minutter eller sukkeret er smeltet.
  • Glaseret hamburgerryg tages ud og skæres i skiver.

Noter

Glaseret hamburgerryg serveres straks, hvor kødet skæres i passende skiver.

Nyd den sammen med eks. flødekartofler og en spidskålssalat.

Se flere opskrifter:

Culottesteg med balsamico-skysauce

Luksus mørbradgryde med pølser og champignon

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

Se disse opskrifter:

  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Marinade til lammekølle
  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata
  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce
  • Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til pasta med tigerrejer og tomater

Pasta med tigerrejer og tomater

billede til opskrifter med kartofler

Kartofler - lækre retter og opskrifter med kartoffel

verdens bedste kokostoppe med chokolade

Verdens bedste kokostoppe med chokolade

billede med sommersalat

Sommersalat med ferskner, serranoskinke og halloumi ost

Æblekage med marcipancreme og kanel

Æblekage med marcipancreme og kanel

gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter

billede med oksekød i paprika flødesovs

Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris

billede af pandekager

Pandekager opskrift

et billede med bacon i ovn

Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver

billede til risalamande med kirsebærsauce

Risalamande

vegetar opskrift på porrer a la nicoise

Vegetar opskrift: Porrer a la Nicoise

kartoffel porre suppe opskrift

Kartoffel porre suppe med bacon og purløg

billede med sauce bearnaise

Hjemmelavet sauce bearnaise, der altid bliver perfekt

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Stegt blomkål med parmesan og bacon

billede med hjemmelavet tiramisu

Tiramisu - italiensk dessert med ladyfingers

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required