• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Panerede koteletter med panko eller alm. rasp
billede med panerede koteletter
Lækre panerede koteletter, der her er lavet med panko rasp. Koteletterne kan også tilberedes med alm. rasp. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Panerede koteletter med panko eller alm. rasp

Opdateret: 10. aug 2022 · Udgivet: 10. aug 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du panerede koteletter. En nem opskrift på koteletter, der paneres med panko eller almindelig rasp og steges færdig i ovn.

Panerede koteletter er lækker aftensmad, der samtidig er nem at lave.

Her er koteletterne brunet af på panden, hvorefter de steges færdige i ovn. Og selvfølgelig er de paneret i panko rasp, men en alm. rasp er også fin at bruge.

Du kan med fordel bruge de store herregårdskoteletter med ben til denne opskrift, da de bliver perfekte efter en tur i ovnen. Og her må koteletterne altså gerne være op mod 4 centimeter tykke.

Bemærk, at opskriften er til to personer, men du kan jo nemt gange den op til flere.

Opskrift på panerede koteletter

billede med panerede koteletter

Panerede koteletter

4.50 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 35 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 koteletter med ben, gerne ca. 4 cm. tykke
  • 3 spsk. sennep gerne en dijon
  • 1½ dl panko rasp eller almindelig rasp
  • salt og friskkværnet peber
  • 3 spsk. olie til stegning
  • 2 spsk. smør til stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Dup dine koteletter tørre.
    2 koteletter
  • Bland panko rasp med salt og friskkværnet peber (og evt. andre krydderier).
    1½ dl panko rasp, salt og friskkværnet peber
  • Smør den ene side af koteletterne med sennep og læg dem med sennepssiden nedad i panko-blandingen.
    3 spsk. sennep
  • Tryk ned så raspen sætter sig fast, smør den side der vender op ad med sennep og vend dem, så de også paneres på den anden side.
  • Varm olie og smør op på en pande, og brun koteletterne 2 minutter på hver side, til de har fået farve. Vend dem kun en gang - og vend dem forsigtigt - så du ikke ødelægger paneringen.
    3 spsk. olie, 2 spsk. smør
  • Læg de panerede koteletter i et smurt ovnfast fad og sæt i ovnen ved 200 °C varmluft i 20-25 minutter, til de er netop gennemstegte (tiden afhænger lidt af hvor tykke koteletterne er og om de er med ben). Klik her og benyt det smarte minutur med indstillet tid.

Næringsindhold

Panerede koteletter
Mængde pr. portion
Kalorier
544
% Daglig værdi*
Fedt
 
29
g
45
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Transfedt
 
0.4
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
149
mg
50
%
Natrium
 
1552
mg
67
%
Kalium
 
1372
mg
39
%
Kulhydrater
 
33
g
11
%
Kostfibre
 
22
g
92
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
52
g
104
%
Vitamin A
 
203
IU
4
%
Vitamin C
 
0.1
mg
0
%
Calcium
 
67
mg
7
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad de panerede koteletter stå og trække utildækket i 5 minutter, inden de serveres.

Koteletterne kan evt. serveres med brasede kartofler og grønne bønner. Velbekomme.

Se flere madopskrifter

  • billede med grillede koteletter
    Grillede koteletter med lækker krydderiblanding
  • et billede med koteletter i fad
    Koteletter i fad med grønsager og ris
  • Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme
    Koteletter med spidskål i rygeostcreme
  • billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande
    Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Se disse opskrifter:

  • Wok med skinke og mangochutney
  • Laks med bacon og pasta
  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven
  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med nemme og pandebagte fladbrød

Nemme og pandebagte fladbrød med yoghurt

Frikadeller med sprød kartoffelsalat

Frikadeller med sprød kartoffelsalat

billede til gammeldags hønsekødssuppe

Gammeldags hønsekødssuppe

billede med kyllingespyd

Kyllingespyd marineret med soja og honning

billede med frokostbrød

Frokostbrød med yoghurt og kerner

billede med paprikasovs

Paprikasovs - opskrift på lækker paprika sauce

billede med mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

billede med hjemmelavet andefond

Hjemmelavet andefond - nem opskrift

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

et billede med whiskysauce

Whiskysauce - uhyre nem sovs med whisky

billede med luksus mørbradgryde

Mørbradgryde

billede med nøddebund

Nøddebund med jordbær og flødeskum

billede med frozen strawberry daiquiri

Frozen strawberry daiquiri cocktail opskrift

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required