Her får du en nem opskrift på pandebagte fladbrød. Fladbrødene bages på en varm pande, og dejen laves bla. med yoghurt og fuldkornsmel.
Fladbrød er super nemme at lave, og så smager de bare himmelsk godt.
I denne opskrift laves fladbrødene med yoghurt, og du bager de skønne fladbrød på panden. Det er både nemt og hurtigt.
Serveringsforslag finder du længere nede, og du får otte gode fladbrød ud af denne opskrift.
Opskrift på fladbrød

Ingredienser
- 20 g gær
- 2 dl yoghurt naturel
- 1½ dl vand lunken, ca. 37 grader
- 1 tsk. honning flydende
- 1 tsk. salt
- 200 g fuldkornsmel
- 250 g hvedemel måske lidt mindre eller mere
Fremgangsmåde
- Rør gæren ud i vandet i skålen til din røremaskine.
- Tilsæt derefter resten af ingredienserne (hold lidt hvedemel tilbage), og ælt dejen til dine fladbrød i ca. 10 minutter.
- Tjek om der skal lidt mere mel eller vand i dejen, der er perfekt, når den slipper kanten på røreskålen.
- Lad dejen hæve en time i skålen under et viskestykke.
- Når dejen er hævet, tages den ud på et meldrysset bord og deles i 8 lige store stykker.
- Hver del rulles tyndt ud til en cirkel på ca. 2 mm. i tykkelse.
- Bag dine fladbrød på en varm pande uden nogen form for fedtstof i ca. 1 minut i alt.
- Pak dem ind i et rent viskestykke for at holde dem varme
Næringsindhold
Noter
De færdigbagte fladbrød kan serveres som brød til mange retter, og smager super godt.
Eller du kan fordele lidt hummus ovenpå brødene og derefter salat, rødløg, agurk, tomater, oliven og feta. Slut af med lidt tzatziki.
Se flere lækre brødopskrifter:
Kom med din kommentar