• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Brød
billede med nemme og pandebagte fladbrød
De pandebagte fladbrød er utrolig nemme at lave, og de kan spises som tilbehør til mange retter. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nemme og pandebagte fladbrød med yoghurt

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her får du en nem opskrift på pandebagte fladbrød. Fladbrødene bages på en varm pande, og dejen laves bla. med yoghurt og fuldkornsmel.
  2. Opskrift på fladbrød
  3. Fladbrød bagt på pande
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Her får du en nem opskrift på pandebagte fladbrød. Fladbrødene bages på en varm pande, og dejen laves bla. med yoghurt og fuldkornsmel.

Fladbrød er super nemme at lave, og så smager de bare himmelsk godt.

I denne opskrift laves fladbrødene med yoghurt, og du bager de skønne fladbrød på panden. Det er både nemt og hurtigt.

Serveringsforslag finder du længere nede, og du får otte gode fladbrød ud af denne opskrift.

Opskrift på fladbrød

billede med nemme og pandebagte fladbrød

Fladbrød bagt på pande

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Brød
Køkken: Mellemøsten
Tid: 1 time t 30 minutter min
Antal: 8 stk.

Ingredienser

  • 20 g gær
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1½ dl vand lunken, ca. 37 grader
  • 1 tsk. honning flydende
  • 1 tsk. salt
  • 200 g fuldkornsmel
  • 250 g hvedemel måske lidt mindre eller mere

Sådan gør du 

  • Rør gæren ud i vandet i skålen til din røremaskine.
  • Tilsæt derefter resten af ingredienserne (hold lidt hvedemel tilbage), og ælt dejen til dine fladbrød i ca. 10 minutter.
  • Tjek om der skal lidt mere mel eller vand i dejen, der er perfekt, når den slipper kanten på røreskålen.
  • Lad dejen hæve en time i skålen under et viskestykke.
  • Når dejen er hævet, tages den ud på et meldrysset bord og deles i 8 lige store stykker.
  • Hver del rulles tyndt ud til en cirkel på ca. 2 mm. i tykkelse.
  • Bag dine fladbrød på en varm pande uden nogen form for fedtstof i ca. 1 minut i alt.
  • Pak dem ind i et rent viskestykke for at holde dem varme

Næringsindhold

Fladbrød bagt på pande
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte fladbrød kan serveres som brød til mange retter, og smager super godt.

Eller du kan fordele lidt hummus ovenpå brødene og derefter salat, rødløg, agurk, tomater, oliven og feta. Slut af med lidt tzatziki.

Se flere lækre brødopskrifter:

Gammeldags franskbrød - nem opskrift

Hjemmebagte burgerboller

Klassiske boller fra mormor (de luftige hjemmebagte)

Mere inspiration

  • squashboller
    Squashboller - nemme boller med squash
  • billede med varme hveder til bededag
    Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag
  • billede med knækbrød
    Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • billede til hjemmebagte rugkiks
    Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Rodfrugtmos - opskrift på rustik mos med rodfrugter
  • Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk
  • Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter
  • Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet
  • Glaserede perleløg - nem opskrift
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri
  • Pæresalat med tørrede tranebær og dressing
  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata

Inspiration til aftensmad

billede til pandebøf med kartoffelbåde

Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)

billede med calzone pizza

Calzone pizza - lukket UFO pizza

billede gammeldags æggekage i pande

Gammeldags æggekage med bacon

billede med græsk kylling a la souvlaki

Græsk kylling a la souvlaki med salat og tortillas

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.