Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Fladbrød bagt på pande
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Brød
Køkken:
Mellemøsten
Samlet tid:
1
time
t
30
minutter
min
Servings:
8
stk.
Ingredienser
▢
20
g
gær
▢
2
dl
yoghurt
naturel
▢
1½
dl
vand
lunken, ca. 37 grader
▢
1
tsk.
honning
flydende
▢
1
tsk.
salt
▢
200
g
fuldkornsmel
▢
250
g
hvedemel
måske lidt mindre eller mere
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet i skålen til din røremaskine.
Tilsæt derefter resten af ingredienserne (hold lidt hvedemel tilbage), og ælt dejen til dine fladbrød i ca. 10 minutter.
Tjek om der skal lidt mere mel eller vand i dejen, der er perfekt, når den slipper kanten på røreskålen.
Lad dejen hæve en time i skålen under et viskestykke.
Når dejen er hævet, tages den ud på et meldrysset bord og deles i 8 lige store stykker.
Hver del rulles tyndt ud til en cirkel på ca. 2 mm. i tykkelse.
Bag dine fladbrød på en varm pande uden nogen form for fedtstof i ca. 1 minut i alt.
Pak dem ind i et rent viskestykke for at holde dem varme
Næringsindhold
Fladbrød bagt på pande
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]