• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Brød

billede med hjemmebagte burgerboller
Intet slår hjemmebagte burgerboller, og disse er i særklasse gode. De perfekte boller til din bruger. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hjemmebagte burgerboller

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Burgerboller skal være hjemmebagte, og her får du en opskrift på de perfekte boller til din burger. Og de er altså meget nemme at bage.
  2. Opskrift på burgerboller
  3. Burgerboller
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 2 brugere

Burgerboller skal være hjemmebagte, og her får du en opskrift på de perfekte boller til din burger. Og de er altså meget nemme at bage.

Intet slår hjemmebagte burgerboller, der er meget bedre end dem, du køber i supermarkedet.

Med denne opskrift er du altid sikker på de perfekte burgerboller, og opskriften giver seks stk.

Du kan evt. drysse burgerbollerne med sesam, hvis du ønsker det.

Opskrift på burgerboller

billede med hjemmebagte burgerboller

Burgerboller

5 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Hævetid: 1 time t 30 minutter min
Tid: 2 timer t
Antal: 6 stk.

Ingredienser

  • 3½ dl vand lunken
  • 175 g durummel
  • 450 g hvedemel
  • 1½ spsk. vindruekerneolie
  • 25 g gær
  • 1½ tsk. salt
  • 1 spsk. sukker

Sådan gør du 

  • Gær røres ud i det lunkne vand sammen med salt, sukker og olie.
  • Durummel og hvedemel tilsættes og det hele røres i røremaskine. Hvis dejen ikke slipper skålen tilsættes lidt mere mel indtil dejen slipper.
  • Lad dejen til dine burgerboller hæve 30 minutter.
  • Form til flade boller på ca. 10 cm. i diameter.
  • Læg dem på bageplade med bagepapir, og lad dem hæve under viskestykke i 1½-2 timer (indtil ønsket tykkelse er nået).
  • Pensl med sammepisket æg og drys med lidt durummel.
  • De hjemmebagte burgerboller bages ca. 15 minutter ved 225 grader.

Næringsindhold

Burgerboller
Mængde pr. portion
Kalorier
384
% Daglig værdi*
Fedt
 
2
g
3
%
Mættet fedt
 
0.3
g
2
%
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
0.2
g
Natrium
 
588
mg
26
%
Kalium
 
231
mg
7
%
Kulhydrater
 
81
g
27
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
12
g
24
%
Vitamin C
 
0.01
mg
0
%
Calcium
 
24
mg
2
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad de bagte burgerboller køle af, inden de skæres ud.

Du kan evt. riste burgerbollerne på skæresiden, så de bliver lidt sprøde.

Se flere opskrifter

  • billede med bollerne
    Bollerne - de bedste hjemmebagte
  • billede med ciabatta
    Ciabatta - italiensk brød med store huller
  • billede med gammeldags franskbrød
    Lækkert gammeldags franskbrød - nem opskrift
  • billede med nemme pitabrød
    Nemme pitabrød der altid popper op

Kommentarer fra tilfredse brugere:

"Jeg vil bare lige sige at de her burgerboller er de bedste jeg nogensinde har smagt. Hold da op hvor er de lækre luftige. Mums siger jeg bare!! Bruger dem også til sandwich hvor de er helt fantastiske". Kristine.

"Jeg har nu bagt disse burgerboller i en del år, og de er stadig vores favoritter herhjemme, og især med lidt sesam på toppen. Tak for gode opskrifter." Anne-Grethe.

« Grøntsagslasagne med ricotta (kødfri)
Lækker banankage med chokolade »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med squashfrikadeller

Verdens bedste squashfrikadeller

billede med fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

pølsemix med kartoffelmos

Lækker pølsemix med kartoffelmos

billede med kyllingesalat med rhode island dressing

Kyllingesalat med Rhode Island dressing

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.