Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Burgerboller
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Brød
Køkken:
Dansk
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Hævetid:
1
time
t
30
minutter
min
Samlet tid:
2
timer
t
Servings:
6
stk.
Ingredienser
▢
3½
dl
vand
lunken
▢
175
g
durummel
▢
450
g
hvedemel
▢
1½
spsk.
vindruekerneolie
▢
25
g
gær
▢
1½
tsk.
salt
▢
1
spsk.
sukker
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Gær røres ud i det lunkne vand sammen med salt, sukker og olie.
Durummel og hvedemel tilsættes og det hele røres i røremaskine. Hvis dejen ikke slipper skålen tilsættes lidt mere mel indtil dejen slipper.
Lad dejen til dine burgerboller hæve 30 minutter.
Form til flade boller på ca. 10 cm. i diameter.
Læg dem på bageplade med bagepapir, og lad dem hæve under viskestykke i 1½-2 timer (indtil ønsket tykkelse er nået).
Pensl med sammepisket æg og drys med lidt durummel.
De hjemmebagte burgerboller bages ca. 15 minutter ved 225 grader.
Næringsindhold
Burgerboller
Mængde pr. portion
Kalorier
384
% Daglig værdi*
Fedt
2
g
3
%
Mættet fedt
0.3
g
2
%
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
0.2
g
Natrium
588
mg
26
%
Kalium
231
mg
7
%
Kulhydrater
81
g
27
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
2
g
2
%
Protein
12
g
24
%
Vitamin C
0.01
mg
0
%
Calcium
24
mg
2
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]